Wednesday, June 20, 2012

Un credit care imi poarta numele

Daca nu poti vedea corect acest mesaj acceseaza acest link
Creditul de nevoi personale
Credit de nevoi personale croit pe masura ta!
Intotdeauna iti iei lucruri pe masura ta, pentru ca trebuie sa ti se potriveasca si sa te reprezinte. Am creat un credit la fel de personalizat, in functie de situatia ta financiara si de nevoile tale. Atat de personalizat incat iti poarta numele!
Tu iti alegi:
    - ce vrei sa faci cu banii: sa renovezi casa, sa iti iei o masina, sa pleci in vacanta sau poate vrei sa refinantezi mai multe credite si sa platesti mai putin in fiecare luna;
    - suma de care ai nevoie, intre 1.500 si 40.000 de lei sau echivalentul in euro;
    - perioada de creditare pe masura planurilor tale.
Bine de stiut
Beneficiezi de oferta de pret si dobanda personalizate
0% comision de analiza si pre-evaluare in 15 minute.
Iar daca ai nevoie de o suma mai mare poti alege si creditul de nevoi personale cu garantii ipotecare (pana la 150.000 de euro) si perioada pana la 25 de ani - daca alegi solutia de refinantare a creditelor, unde rata poate scadea cu pana la 70%.
Recomanda unui prieten Infoline Bancpost: 0800 1100 200
SC Bancpost SA - Sediul Central Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6A, Sector 2, 020337 Bucuresti, Romania. Bancpost este inregistrat ca operator de date cu nr.767 pentru servicii financiare-bancare si nr.1826 in scopuri de reclama, marketing si publicitate.
Orice aplicatie de credit va fi analizata conform politicii interne, reglementarilor in vigoare si nivelului de dobanda aplicabil profilului clientului. Pentru un credit de 15.000 lei, pe 5 ani, dobanda de 10,9% pe an, comision de administrare lunar 0.41%, DAE 17%, rata lunara este 387 lei, suma totala de rambursat 21.566 lei. 15 minute reprezinta durata medie de pre-evaluare inregistrata dupa furnizarea datelor personale. Asupra nivelului de dobanda aplicabil profilului de client analizat pot interveni modificari, atat in sens descrescator cat si crescator.
Primesti acest mail pentru ca esti abonat Go4it.ro.
Daca doriti sa va dezabonati de la newsletterul Go4it apasati aici

No comments:

Post a Comment