Friday, March 15, 2013

Horoscopul zilei

Daca nu vizualizati corect acest email click aici

Apropo.ro Newsletter
15 martie 2013
HOROSCOP DATA 15-03-2013
{if $zodie =='Berbec'} {elseif $zodie =='Taur'} {elseif $zodie =='Gemeni'} {elseif $zodie =='Rac'} {elseif $zodie =='Leu'} {elseif $zodie =='Fecioara'} {elseif $zodie =='Balanta'} {elseif $zodie =='Scorpion'} {elseif $zodie =='Sagetator'} {elseif $zodie =='Capricorn'} {elseif $zodie =='Varsator'} {else} {/if}
Balanta Berbec

Dragoste: Daca ai de-a face cu sentimente, cel mai bine este sa te descarci. Esti emotional astazi si e bine sa vorbesti despre ce te framanta decat sa ramai cu frustrari. Bani si Cariera: Nu prea simti ca ai de ce sa te aplauzi. Daca nu mai stii ce ai de facut, arunca o privire in agenda si asta ar trebui sa te lamureasca. Vei fi rasplatit doar daca iti vei urmari obiectivele cu perseverenta. Sanatate: Sa ai grija numai de tine te linisteste, dar sa ai grija si de ceilalti iti aduce chiar fericire. Nu fi centrul universului tau astazi, chiar daca toata lumea te lauda si are o parere buna despre tine.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Taur

Dragoste: N-ai nevoie de artificii pe cer ca sa-ti aduci aminte ce relatie minunata ai cu partenerul. Nu trebuie sa sarbatoresti nimic anume pentru ca pasiunea dintre voi doi sa creeze scantei. Bani si Cariera: Astazi vei fi foarte emotional chiar si la locul de munca. Nu lua remarcile colegilor la modul personal. Creativitatea ta iti va rezolva problemele de serviciu in cel mai original mod posibil. Sanatate: In cazul in care pana acum te-ai confruntat cu ceva probleme de sanatate astazi ele s-ar putea rezolva.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Gemeni

Dragoste: Poezia, dragostea, pot fi lucruri misterioase pentru tine, dar munca de zi cu zi n-ar trebui sa mai aiba taine. Bani si Cariera: Te simti mai puternic dupa ce ai primit o suma de bani. Deja devii mai sensibil si mai atent la tot ce te inconjoara. Daca tot i-ai primit, nu-ti petrece ziua doar cu activitatile din agenda. Sanatate: Starea ta generala va fi in ansamblu buna, in ciuda starii de agitatie ce te caracterizeaza de ceva vreme.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Rac

Dragoste: Esti de parere ca partenerul tau este unul grozav si vrei ca toata lumea sa stie asta. Prietenii se bucura foarte mult pentru tine dar chiar nu vor sa auda toate detaliile. Bani si Cariera: S-ar putea sa-ti fie greu sa pleci din casa azi, dar e obligatoriu. Pentru a te motiva gandeste-te la recompensele materiale pe care le obtii ducandu-te la munca si azi. Sanatate: Astazi te pot cuprinde ganduri care de fapt nici nu ar trebui sa te napadeasca. Sunt idei care s-au nascut din teama de esec, insa vestea buna este ca azi nu incape vorba de asa ceva. Gandeste pozitiv si alunga temerile nefondate.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Leu

Dragoste: Daca tie ti se pare ceva foarte clar, partenerul de viata s-ar putea sa nu inteleaga prea bine. Daca i-ai explicat pana acum acorda-i timp sa si priceapa ce i-ai spus. Bani si Cariera: Stii foarte bine ca daca continui sa eviti situatiile neplacute la birou, ele te vor urmari mereu. Rezolva probleme la momentul potrivit. Sanatate: Astazi ai parte de o zi frumoasa si linistita, atat in jurul tau, cat si in interiorul tau. Pacea sufleteasca iti inunda sufletul si iti va conferi o stare de bine.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Fecioara

Dragoste: Latura ta romantica poate fi pusa astazi in valoare. Bani si Cariera: Esti dispus sa cheltui asa ca fii indulgent cu tine. Considera asta ca pe o investitie de viitor, numai ca e vorba despre viitorul indepartat. Sanatate: Astazi va trebui sa te chinui putin pentru a-ti face timp liber. Problemele vin spre tine pe neasteptate, iar daca renunti la programul tau obisnuit iti va fi greu sa-ti duci la indeplinire sarcinile zilnice. Incearca sa eviti sa contramandezi prea multe intalniri si respecta-ti promisiunile, inainte de toate.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Balanta

Dragoste: Partenerul va aprecia faptul ca-i intelegi obiceiurile ciudate. E greu sa nu te abtii sa nu-i faci observatie astazi, dar incearca totusi sa nu te deranjeze comportamentul lui. Bani si Cariera: Succesul tau vine odata cu munca bine facuta. Important este si cum reusesti sa faci asta pentru ca o atitudine de nesuferit iti va afecta serios imaginea. Esti in urma cu cateva proiecte care le-ai tot amanat. Sanatate: Ar fi bine totusi sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite. Cheltuielile facute in scopul imbunatatirii sanatatii vor fi eficiente.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Scorpion

Dragoste: Daca ai ceva in gand, acum e momentul sa-i impartasesti si partenerului. Nu ai probleme in comunicare si acum te poti face inteles cu usurinta. Bani si Cariera: Chiar daca colegii de munca vor fi tensionati, nu trebuie sa te influenteze. Incearca sa nu te plangi tot timpul si tine-ti mintea departe de probleme. Gandeste-te numai la lucruri pentru care trebuie sa fii recunoscator. Sanatate: Reusitele pe care le astepti ar putea veni nu chiar imediat, dar nu trebuie sa te impacientezi. O cerere mai veche ar putea fi aprobata. Starea fizica se va imbunatati considerabil.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Sagetator

Dragoste: Cu atat de multa treaba pe cap, e usor sa uiti de oamenii care sunt importanti pentru tine. Recupereaza timpul pierdut cu partenerul de viata. Bani si Cariera: Uneori unele realizari apar cu efort minim dar alteori munca e criteriul de reusita. Multa energie vei risipi pana sa termini acest proiect dar efortul merita asa ca nu mai sta pe ganduri si pune-te pe treaba. Sanatate: Nu dispui de suficienta energie pentru tot ce ti-ai pus in plan. Nu este exclus nici ca o suferinta mai veche sa fie rascolita, dar nu va fi nimic deosebit. Cheltuielile pe care le vei face in aceasta perioada iti vor imbunatati starea de spirit.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Capricorn

Dragoste: E moment de sarbatoare. Distrati-va, atat tu cat si partenerul de viata toata ziua cu prietenii, dar cand seara vine e momentul sa aprindeti artificiile dintre voi doi. Bani si Cariera: E greu sa te concentrezi cand cineva iti sufla in ceafa, dar asta trebuie sa faci astazi. Fii atent in munca ta si nu te lasa influentat de faptul ca esti supravegheat. Sanatate: Te simti bine cand stii ca ai planuri cu cineva, dar totusi astazi trebuie sa te gandesti mai mult la tine. In ultima perioada ai fost foarte sociabil si inconjurat de oameni, dar te-ai cam neglijat pe tine. Va trebui sa te pui din nou pe primul loc, nimeni nu te va condamna pentru asta si toti te vor intelege.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Varsator

Dragoste: Efortul care l-ai depus pana acum pentru a face relatia sa mearga te rasplateste acum. Chiar daca partenerul nu-ti va spune in cuvinte, te va face sa intelegi ca a semnalat diferenta. Bani si Cariera: Esti coplesit de treburile de la serviciu, iar dimineata ti se pare greu sa te apuci. Poate ca daca mai lucrezi seara vei reusi sa ajungi la zi cu proiectele. Sanatate: Astazi vei avea nevoie de timp si spatiu pentru tine si gandurile tale. Ai nevoie de o inventariere a gandurilor, impresiilor, aspectelor importante din viata ta. O astfel de atitudine te va ajuta sa gasesti mai multe raspunsuri.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Pesti

Dragoste: Partenerul este in toane bune si dispus sa incerce ceva nou. Profita de ocazie si impartaseste-i idei care pana acum n-ai avut curaj sa le spui pentru ca te-ar fi considerat excentric. Bani si Cariera: Sa fii creativ inseamna sa acorzi fiecaruia o sansa de a se exprima. Esti lider de grup, chiar daca si numai pentru o zi. Vei vedea daca pozitia te multumeste sau daca nu e ceea ce credeai. Stii ce trebuie sa faci si astazi si te vei hotari sa pui in aplicare. Sanatate: In ciuda unei stari de agitatie, care insa se va ameliora pe parcursul zilei, starea ta de sanatate va fi buna. Unele din problemele cu care te-ai confruntat pana acum se vor rezolva sau macar, se vor atenua.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Vezi horoscop si pentru zodia:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti

HOROSCOPURI SPECIALE PENTRU DATA DE 15-03-2013
Bivol
Anul Boului este unul promitator pentru Bivol. In acest an accentul cade pe sfera profesionala. Viata de familie a nativului este armonioasa, multi...
mai mult
Macul
Persoanele nascute in zilele de: 6, 15, 24 Trasatura definitorie: Senzualitatea. Compatibilitate cu: Trandafirul, Papucul Doamnei. Numere...
mai mult
Invitatii  
Citeste si...
Apropo
Apropo
Laurette, la un pas de moarte
Mulatra Laurette povesteste ca a vazut luminita de la capatul tunelului cand a fost pe punctul de a se ineca. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii Citeste tot...
 
Descopera
Apropo
Iti obosesc ochii in fata computerului? Incearca metoda "20-20-20-20"!
Îţi obosesc ochii în faţa computerului? Iată o metodă simplă prin care poţi evita această neplăcere Cercetatorii au conceput un exercitiu simplu despre care sustin ca previne oboseala ochilor in randul persoanelor ce isi petrec ziua in fata unui monitor de... Citeste tot ...
 
go4it
Apropo
Google reinveteaza smartphone-ul. Tehnologia care-l va schimba complet
Google a patentat o inventie ce presupune instalarea de butoane si chiar o interfata touch pe spatele telefonului mobil. Un dispozitiv astfel utilat va putea fi controlat fara sa atingem suprafata ecranului, blocand vizibilitatea.
Free SMS | aMail | Album | Anunturi | Chat | Forum | Stiri | program TV | Curs valutar | Vremea | Horoscop | Jocuri | Felicitari
Daca vrei sa nu mai primesti newsletter-ul apropo.ro trimite-ne un mail la adresa: dezabonare@apropo.ro

Apropo
Daca vreti sa nu mai primiti acest newsletter apasati aici

No comments:

Post a Comment