Tuesday, June 7, 2016

Petrece o vara extravaganta!

Nu vizualizati corect? click aici!
Situat in zona Baba Novac, la 3 minute de statiile de metrou Dristor 1 si Dristor 2, complexul NEWTOWN ofera spre vanzare nu doar apartamente de 5 camere, ci duplexuri cu suprafate totale de 278 mp, pe 2 niveluri si terase de 82mp.
In cele zece blocuri de cate 5 si 12 etaje gradul de ocupare a ajuns la 95%, astfel ca peste 600 de familii s-au convins de avantajele complexului si ale zonei.

Ai atatea motive sa savurezi fiecare moment petrecut in casa ta, incepand de la spatii generoase, bucatarii mobilate si utilate integral, bai complet amenajate, aer conditionat din fiecare camera, centrala individuala, spatii verzi amenajate, parcari si boxe private. La achizitonarea unui duplex de 5 camere PRIMESTI CADOU un loc de PARCARE!

Complexul NewTown Residence este ideal pentru familii mari, care se vor bucura de apropierea parcului Titan (IOR), copii se pot juca in curtea interioara a complexului sau la gradinita cu afterschool din incinta sa.

Petrecerea poate sa inceapa! Supermarketul Billa din complex iti este la indemana, in caz ca ramai fara provizii chiar in toiul distractiei.

Daca nu doriti sa mai primiti newslettere de la ROL.ro, click aici!

---

No comments:

Post a Comment