Tuesday, August 1, 2017

Creditul LA CASA MEA - Aprobare in maxim 24 de ore

Nu vizualizati corect? click aici!

Bună,

Prima locuinţă înseamnă să vezi în sfârşit răsăritul de la geamul casei tale sau să-ţi încapă toată gaşca pe terasă. Ai în sfârşit locul perfect care îţi reflectă personalitatea.

Cu creditul imobiliar pentru prima ta locuinţă, La Casa Mea de la BRD, beneficiezi de:
- Dobândă 2,25% + ROBOR 3 luni
- Avans minim 15%
- Finanţare în lei, pe maximum 30 de ani
- Până la 100.000 euro, echivalent în lei

În plus, costul cu evaluarea este 0 dacă creditul se acordă şi optezi pentru evaluator desemnat de către bancă, iar aprobarea financiară se acordă în maximum 24 de ore şi este garantată 90 de zile, ca să ai timp suficient să-ţi găseşti locuinţa potrivită.

Intră pe www.brd.ro/lacasamea sau vino în orice agenţie BRD şi bucură-te de noul tău cămin!

Cu drag,
Echipa BRD


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Exemplu reprezentativ pentru finanţarea primei locuinţe printr-un credit de 160.000 Lei, pe 30 de ani (360 rate lunare): dobândă variabilă 2,25% + ROBOR la 3 luni (valoare ROBOR la 28.03.2017: 0,84%), DAE 3,77%, valoarea primei rate lunare 754 lei, ulterior descrește, valoarea totală plătibilă: 262.628 lei, care include comision analiză dosar 500 lei, comision gestiune lunară cont curent asociat creditului 4,2 lei, asigurare de viaţă 0,045% pe lună, percepută la soldul creditului. Costul cu evaluarea este 0 lei dacă creditul se acordă și optezi pentru evaluator desemnat de către bancă. Asigurarea de imobil (obligatorie) depinde de valoarea acestuia.

Dacă, pe durata creditului, renunţi la încasarea venitului în cont BRD, atunci dobânda devine 2.75% + ROBOR la 6 luni.

Produsul este valabil doar dacă îţi încasezi venitul în cont BRD și nu deţii în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul nicio locuinţă, indiferent de momentul în care a fost dobândită. Creditul este garantat cu ipotecă imobiliară. Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicaţiile creditului. Asigură-te că ai înţeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal, cu privire la variaţia ROBOR, fluctuaţia veniturilor tale precum și riscul valutar pentru creditele acordate în valută. Consecinţele nerambursării pot fi raportarea la Biroul de Credit și la Centrala Riscurilor Bancare precum și declanșarea procedurilor de recuperare.

    Daca nu doriti sa mai primiti newslettere de la ROL.ro, click aici!
---

No comments:

Post a Comment