Tuesday, October 3, 2017

Fii la curent cu noutățile legislative! Testează gratuit servicul "Decizii esențiale" de la avocatnet.ro

Nu vizualizati corect? click aici!

Știm că schimbările din legislație îți tulbura activitatea profesională. Vrei să nu mai pierzi timpul căutând explicații pentru acestea?
 
Am construi serviciul care face tocmai astaZilnic,  în doar 5-10 minute, te poți informa asupra schim bărilor legislative care au impact asupra activității tale. Astfel, poți lua decizii de business informate, deci mai bune.
Zilnic, se anunță schimbări importante în fiscalitate, relațiile de muncă, dar și alte zone cu impact în economie. Pe lângă controversatul Split TVA, se anunță o serie de schimbări importante legate de:
  • Impozitul pentru firmelor străine ar urma să fie majorat. Multinaționalele vor achita impozit în România pentru profitul obținut aici.
  • S-au schimbat regulile la verificarea firmelor și persoanelor fizice.
  • Noi termene de la care firmele vor fi obligate să utilizeze doar case de marcat cu jurnal electronic
  • Companiile vor putea fi supuse concomitent inspecției fiscale și controlului inopinat
  • Modificări semnificative ale Codului muncii
Testează gratuit serviciul "Decizii Esențiale"
Timp de 15 zile, îți vom trimite, zilnic, un e-mail care sintetizează toate informațiile esențiale pentru domeniul tău de interes:
  • Financiar - Contabil
  •  Resurse Umane
  •  Juridic - Administrativ
  •  Management
Fiecare email cuprinde legislația relevantă în profesia ta, termene limita, informații utile la birou si informații asupra actualității.

Serviciul "Decizii esențiale" e produs de redacția avocatnet.ro, care are peste 16 ani de experiență în interpretarea și analiza impactului informațiilor legislative în viața afacerilor.

Mii de companii folosesc deja fluxul "Decizii esențiale", alături de celelalte beneficii incluse în serviciul avocatnet.ro premium.

Costul pentru un utilizator este de 60 lei/lună și permite abonarea la 2 domenii. Pentru mai mulți utilizatori oferim discount-uri semnificative.

Solicită o ofertă personalizată în funcție de nevoile tale și ale companiei tale.

Alfă mai multe despre serviciul "Decizii Esențiale"
    Daca nu doriti sa mai primiti newslettere de la MagazinuldeCase.ro, click aici!
---

No comments:

Post a Comment