Wednesday, May 9, 2018

Invitatia ta la Imobiliarium

E momentul sa-ti iei casa!
Nu vizualizati corect? click aici!
  Bună,

Dacă îţi cauţi locuinţă sau pur şi simplu eşti interesat care sunt ofertele de case şi apartamente din Bucureşti şi nu numai, te aşteptăm între 11-13 mai la Băneasa Shopping City. Imobiliarium este un concept altfel de târg imobiliar. La noi, cu ajutorul ochelarilor de VR poţi vizita virtual oferta celor 84 de expozanţi care vin cu peste 10.000 de oferte.

Iată câteva ansambluri pe care le poţi întâlni la Imobiliarium:

Amber Gardens este primul ansamblu rezidenţial cu locuinţe "verzi" de lux din România. Acestea au la baza principiile designului bioclimatic şi respectă cel mai performant standard energetic din lume, cel al unei case pasive.

▶ Toate vilele din cadrul Popasului Residence includ sistemul de casă inteligentă, în care luminile, caloriferele, aparatele de aer condiţionat, jaluzelele, sistemele de alarmă şi aparatele electrocasnice pot interacţiona şi fi controlate de la distanţa prin telefonul mobil.

▶ Locuinţele din Satul Scandinav dispun de o serie de facilităţi printre care: pompe de aer cald, sisteme de ventilaţie şi reglare a umidităţii automate sau de recuperare a căldurii şi de recuperare a aerului, panouri fotovoltaice şi sisteme de faţade ventilate pentru asigurarea celei mai eficiente termoizolări a unei locuinţe, precum şi izolarea fonică a casei.
 
5 motive
pentru care să participi
Interacționezi cu
reprezentanții a 80+
ansambluri
noi și agenții
Primești sfaturi din partea
profesioniștilor din domeniu
privind achiziția unui imobil
Obții cele mai bune
discounturi de pe piață
Vezi într-un singur spațiu
imobilele, cu ajutorul
realității virtuale
Evaluezi 10.000+ oferte unice
(case și apartamente)
pentru a găsi locuința potrivită
Expozanții din cadrul
evenimentului
Cele mai multe ansambluri se află în București, dar avem oferte chiar și de la mare. Click pe imagine ca să vezi harta ansamblurilor.
Raportul prețurilor
la Imobiliarium
În cadrul expoziției găsești o ofertă variata de case și apartamente cu prețuri cuprinse între 30.000 și peste 200.000 de euro.
1,4 milioane
mp de vânzare într-un singur loc
    Daca nu doriti sa mai primiti newslettere de la MagazinuldeCase.ro, click aici!
---

No comments:

Post a Comment