Friday, November 16, 2012

Horoscopul zilei

Daca nu vizualizati corect acest email click aici

Apropo.ro Newsletter
17 noiembrie 2012
HOROSCOP DATA 17-11-2012
{if $zodie =='Berbec'} {elseif $zodie =='Taur'} {elseif $zodie =='Gemeni'} {elseif $zodie =='Rac'} {elseif $zodie =='Leu'} {elseif $zodie =='Fecioara'} {elseif $zodie =='Balanta'} {elseif $zodie =='Scorpion'} {elseif $zodie =='Sagetator'} {elseif $zodie =='Capricorn'} {elseif $zodie =='Varsator'} {else} {/if}
Balanta Berbec

Dragoste: O cina relaxanta cu partenerul este tot ce-ti trebuie. Pregatiti meniul si gatiti impreuna. Veti vedea ca lucrati foarte bine in echipa. Bani si Cariera: E o adevarata provocare sa stai la birou cand toate treburile sunt asa de plictisitoare. Trebuie sa-ti gasesti noi responsabilitati care sa te distreze. Sanatate: Esti intr-o stare de gandire profunda. Nimeni nu te poate scoate din apele tale. Incearca sa tii pasul cu ceilalti si sa te orientezi spre partea practica a lucrurilor.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Taur

Dragoste: Iti faci griji pentru familia ta si iti doresti sa petreci mai mult timp cu ei. E bine ca te-ai gandit si la asta, iar acum urmeaza doar sa-ti faci liber in program pentru ca ai inteles prioritatile. Bani si Cariera: Nu esti pe cont propriu dar nici de sprijinul prietenilor nu te poti bucura. Esti cunoscut in organizatia in care lucrezi, dar nu simti pe nimeni cu adevarat aproape. Sanatate: E greu sa-ti spuna cineva sa te relaxezi. Esti o persoana foarte muncitoare dar totusi sa te distrezi nu e o optiune ci este absolut necesar.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Gemeni

Dragoste: Esti foarte fericit in relatia pe care o ai cu partenerul, asa ca roaga-l sa te insoteasca in drumurile tale. Important este ca nu ati renuntat niciunul dintre voi la independenta si va completati foarte bine. Bani si Cariera: Esti tentat sa despici firul in patru. Indicat este sa te abtii pentru ca nu este in interesul tau sa-ti critici colegii. Analizeaza-te pe tine mai intai decat sa pierzi timpul purtand grija altora. Sanatate: Ziua de azi ar putea fi cam frustranta, atat acasa, cat si la serviciu. Intreaba-te daca te preocupi de sanatatea ta, de nutritie, exercitii, odihna, joaca si stimulare mentala.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Rac

Dragoste: Astazi esti intr-o dispozitie filosofica si interesat de marile mistere ale universului. Discutii lungi pe aceasta tema cu partenerul te asteapta. Bani si Cariera: Iti doresti sa faci o impresie buna dar acum e momentul unui partener sau asociat sa iasa in lumina reflectoarelor. Pentru urmatoarele zile e bine sa-l sustii pe acesta sa fie in centrul atentiei. Sanatate: Fa-ti timp in aceasta dupa-amiaza pentru a te relaxa si a te gandi la echilibru din viata ta.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Leu

Dragoste: Orice doresti sa faci cu partenerul de viata astazi asigura-te ca e ceva distractiv. Nu-i momentul in care sa discutati lucruri serioase, ci doar pentru a rade si a va simti bine. Bani si Cariera: Nu sari de la un proiect la altul decat daca simti ca nu poti sa rezolvi niciunul. Succesul e gata sa apara dar numai daca apleci capul spre birou si-ti rezolvi treburile zilnice. Un proiect la care te-ai gandit de mult se afla la final acum. Sanatate: Ai viziuni si idei legate de natura ta spirituala. Simti ca realitatea este asa cum ai visat sa fie.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Fecioara

Dragoste: Spiritul tau independent l-a atras atat pe partener cat si pe prietenii tai, asa ca nu te schimba acum. Bani si Cariera: Un nou coleg poate sa te intrerupa de la treburile zilnice. Nu lasa sa te afecteze si adu-ti aminte ca si tu ai fost la inceput. Gandeste-te de unde vine furia de fapt si de drept. Daca ai un alt motiv decat cel aparent e bine sa-l spui direct si sa-l dezbati. Sanatate: Este un moment bun sa te gandesti la ce este important si valoros in timp. Esti foarte bun la jocuri si sport, orice te ajuta sa scapi de frustrari.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Balanta

Dragoste: Dragostea e in mintea ta astazi si asa va ramane toata saptamana. Chiar daca nu esti genul mai sentimental te vei surprinde discutand despre partener cu oricine e dispus sa asculte. Bani si Cariera: De obicei esti foarte puternic in conflictele directe. Dezbaterile polemice sunt favoritele tale. Astazi vei fi pus din nou intr-o situatie asemanatoare in care compromisul ar trebui sa fie ultima solutie. Adapteaza-te si la cerintele altora, pentru ca s-ar putea sa ai mai mult de castigat. Sanatate: In aceasta dupa-amiaza ai putea face niste activitati sportive.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Scorpion

Dragoste: O invitatie din aceasta seara este greu de ignorat. Ai sansa sa petreci niste moment speciale alaturi de o persoana pe care o iubesti. Bani si Cariera: Daca esti sef ar trebui sa fii mai atent la angajati. Controleaza-i cu obiectivitate. In acelasi timp fii atent si la superiorii tai. Orice legatura cu angajatii companiei trebuie studiata atent astazi. Ai potential de a fi foarte productiv. Sanatate: Te bucuri sa lucrezi cu orice tine de psihologie - parti ascunse, vulnerabile, sensibile ale mintii si sinelui.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Sagetator

Dragoste: Esti plin de optimism si ai tendinta sa iti asumi multe riscuri la nivel emotional. Daca partenereul de casnicie sau altcineva important este ingrijorat, vei fi foarte atent la acest lucru. Bani si Cariera: Cineva iti va cere o favoare astazi. Trage aer in piept si ajuta-ti colegul pentru ca altfel nu reusesti sa pari decat paranoic. Totul este doar in mintea ta. Fii atent la oamenii care nu sunt ceea ce par a fi. O doza de realism te poate aduce cu picioarele pe pamant. Sanatate: Poti deveni foarte emotional si unii te-ar putea gasi cam agresiv astazi. Te straduiesti mult si tinzi sa impingi prea tare orice tel ai avea in minte.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Capricorn

Dragoste: Cu spiritul tau puternic, te bucuri de emotii puternice si ai o viata sociala activa. Bani si Cariera: Nimic nu-i batut in cuie. Daca vor aparea schimbari la serviciu si pozitia ta se va transforma. Bucura-te de independenta si pregateste-te pentru situatii neprevazute. Sanatate: In acest moment esti inconjurat de foarte multi oameni, incat te poti simti si putin claustrofob. Important este ca aceste persoane iti vor binele cu adevarat, asa ca n-ar strica sa le acorzi mai multa atentie. Vor juca un rol important in schimbarea atitudinii tale dintr-una negativa in una pozitiva.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Varsator

Dragoste: Familia, caminul si siguranta par ideale pentru tine. Poti avea o imaginatie bogata in aranjamentul domestic de acasa. Bani si Cariera: Cand esti la serviciu tot ce iti doresti este sa ajungi acasa. Nu uita ca de multe ori te trezesti ca esti acasa si-ti doresti sa fii la serviciu. Profita si rezolva-ti treburile neterminate la serviciu. Traieste prezentul si preocupa-te mai putin de viitor. Sanatate: Entuziasmul tau referitor la ceea ce crezi, este mai puternic ca niciodata. Vei folosi aceasta energie pentru a-i convinge si pe ceilalti sa-ti impartaseasca credintele.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Pesti

Dragoste: Esti creativ cand vine vorba de parteneriate sau de persoane iubite; pare ca stabilesti relatii diferite si neobisnuite. Vei afla ca o relatie amoroasa va fi mai profunda in aceasta perioada. Bani si Cariera: Daca iti doreai cu adevarat sa devii astronaut probabil ca erai deja, asa ca nu lasa astazi ca vechile idei si dorinte sa-ti afecteze deciziile in cariera. Ramai concentrat pe actuala meserie. E bine sa privesti inainte, dar acum e momentul unei retrospective. Sanatate: Astazi va fi o zi in care vei simti ca trebuie sa faci curat in jurul tau, dar si sufleteste. Dezordinea o vei transforma in ordine, murdaria in curatenie, iar gandurile negative intr-un pozitivism total. Ordinea si disciplina sunt cuvintele cheie ale acestei zile.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Vezi horoscop si pentru zodia:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti

HOROSCOPURI SPECIALE PENTRU DATA DE 17-11-2012
Bivol
Anul Boului este unul promitator pentru Bivol. In acest an accentul cade pe sfera profesionala. Viata de familie a nativului este armonioasa, multi...
mai mult
Margareta
Persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26 Trasatura definitorie: Fragilitatea. Compatibilitatea cu: Albastreaua, Bujorul, Macul, Floarea...
mai mult
Invitatii  
Citeste si...
Apropo
Apropo
Top 10: Vedete cu picioare lungi
Traiesc pe picior mare... si la propriu si la figurat. Ele sunt vedetele cu cele mai frumoase picioare din showbiz. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii Citeste tot...
 
Descopera
Apropo
O filmare spectaculoasa: Londra vazuta prin "ochii" unei drone (VIDEO)
O filmare spectaculoasă: Londra văzută prin „ochii Daca ati avut ocazia sa vizitati Londra sigur nu ati ratat constructiile emblematice ale capitalei britanice, precum Big Ben, Parlamentul, Tower Bridge sau London... Citeste tot ...
 
go4it
Apropo
PREMIERA ABSOLUTA! Vezi Romania din satelit asa cum n-ai mai vazut-o pana acum in noul Google Maps
Inaugurat in urma cu ceva timp, modul de vizualizare la 45° din satelit din cadrul aplicatiilor Google Maps si Google Earth a primit astazi un update care ne bucura: Google ne arata acum si (o mica parte din) Romania la 45°. Update-ul de azi aduce modul de vizulizare la 45° pentru 60 de orase. Romania se numara si ea printre tarile care se bucura de atentia celor de la Google. Nu veti putea vedea toata tara la 45°, dar puteti survola astfel orase precum Bucuresti sau Sighisoara.
Free SMS | aMail | Album | Anunturi | Chat | Forum | Stiri | program TV | Curs valutar | Vremea | Horoscop | Jocuri | Felicitari
Daca vrei sa nu mai primesti newsletter-ul apropo.ro trimite-ne un mail la adresa: dezabonare@apropo.ro

Apropo
Daca vreti sa nu mai primiti acest newsletter apasati aici

No comments:

Post a Comment