Wednesday, November 21, 2012

Horoscopul zilei

Daca nu vizualizati corect acest email click aici

Apropo.ro Newsletter
22 noiembrie 2012
HOROSCOP DATA 22-11-2012
{if $zodie =='Berbec'} {elseif $zodie =='Taur'} {elseif $zodie =='Gemeni'} {elseif $zodie =='Rac'} {elseif $zodie =='Leu'} {elseif $zodie =='Fecioara'} {elseif $zodie =='Balanta'} {elseif $zodie =='Scorpion'} {elseif $zodie =='Sagetator'} {elseif $zodie =='Capricorn'} {elseif $zodie =='Varsator'} {else} {/if}
Balanta Berbec

Dragoste: Popularitatea ta continua sa creasca asa ca, vei avea din nou ocazia sa iti largesti cercul de prieteni dar si sa iti faci noi relatii. Relatia cu partenerul de viata va fi ceva mai tensionata, mai ales spre sfarsitul zilei. Bani si Cariera: La serviciu va fi mare agitatie. Este posibil sa fii pus sa faci unele activitati dificile si nu are nici un rost sa vociferezi. Sanatate: Tendinta spre impulsivitate iti poate incurca planurile. Incearca sa gasesti o activitate care sa te relaxeze.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Taur

Dragoste: Chestiunile sentimentale te intereseaza in mod special dar nu trebuie sa te astepti la rezultate deosebite. Incearca sa mentii in echilibru relatia cu fiinta iubita. Bani si Cariera: N-ar fi exclus nici sa fie nevoie sa faci cateva drumuri pentru a finaliza sarcinile de serviciu. Incearca sa fii mai perseverent, mai constiincios si iti va fi mai bine din toate punctele de vedere. Sanatate: Conjunctura astrala se anunta favorabila, in ciuda faptului ca nu reusesti decat cu mare greutate sa te relaxezi.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Gemeni

Dragoste: Esti deosebit de sensibil, iar relatia cu fiinta iubita evolueaza constant. S-ar putea sa plecati la drum impreuna, ocazie care iti va permite consolidarea relatiei dintre voi. Bani si Cariera: Conjunctura astrala te favorizeaza cu conditia sa nu te grabesti catusi de putin. Daca vei avea rabdare si nu vei sari peste etape este posibil sa ai parte si de realizari mai deosebite. Sanatate: Energia mentala va atinge cote maxime, ceea ce iti va permite sa iei decizii in chestiuni dintre cele mai delicate si sa-ti pui in practica ideile.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Rac

Dragoste: Faci eforturi financiare mari pentru a-ti petrece in mod placut timpul liber. Esti ceva mai romantic, asa ca vei reusi sa te bucuri de fiecare moment petrecut in compania fiintei iubite. Bani si Cariera: Activitatile comerciale sunt avantajoase cu conditia sa nu te cramponezi de solutiile clasice. In ceea ce priveste activitatile profesionale, este posibil sa ai unele realizari, dar nu la nivelul asteptarilor. Veti avea mult de lucru, dar nu vei reusi sa finalizezi chiar tot ce ti-ai propus. Este nevoie de mai multa insistenta. Sanatate: Te agiti mai mult decat in mod obisnuit, ceea ce te oboseste si iti da senzatia ca exagerezi.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Leu

Dragoste: Relatia cu partenerul de viata va fi importanta pentru tine in aceasta perioada. Bani si Cariera: Daca ai de gand sa pleci la un drum, mare atentie caci la mijlocul intervalului este posibil sa ai unele probleme legate de acte sau chiar s-ar putea inregistra defectiuni al mijlocului de transport. Sanatate: Vei fi cam nervos si inclinat spre impulsivitate. Ar fi de dorit sa nu iti asumi riscuri inutile deoarece nu este exclus sa ai mici accidente. Din punct de vedere mental insa, vei functiona foarte eficient.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Fecioara

Dragoste: Farmecul personal iti va da ocazia sa te remarci si in randul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reprosuri din partea fiintei iubite. Bani si Cariera: Dorinta ta de a actiona decisiv este mare, dar traversezi o perioada in care nu este indicat sa iti asumi nici un fel de riscuri. Insa aceasta perioada iti va aduce unele mici castiguri suplimentare ce te vor ajuta sa va mentineti echilibrul financiar. Sanatate: Interesul pe care il manifesti pentru relatia cu cei din anturajul apropiat este in continuare mare, ceea ce iti permite sa petreci in mod cat se poate de placut timpul liber.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Balanta

Dragoste: Este posibil sa cunosti o persoana de sex opus cu care te vei intelege excelent si alaturi de care vei petrece clipe deosebite. Bani si Cariera: La serviciu evenimentele incep sa se precipite, dar in ceea ce te priveste, nu ai nici un motiv de ingrijorare. Ba s-ar putea spune chiar ca schimbarile care se vor face te vor avantaja intr-o mare masura. Totusi este bine sa tii cont de faptul ca finalizarea unor lucrari incepute mai demult este mai favorabila decat angrenarea in ceva nou. Sanatate: Prietenii si activitatile de divertisment iti vor ocupa cea mai mare parte a timpului liber.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Scorpion

Dragoste: In plan sentimental vei avea parte de discutii aprinse. De asemenea, este posibil ca problemele cu care te confrunti in camin sa te impiedice sa aloci persoanei iubite tot timpul liber. Bani si Cariera: Situatia financiara te avantajeaza, desi cheltuielile pe care le ai in plan depasesc veniturile. Vei fi tentat sa faci o investitie care iti va goli buzunarele, dar te vei redresa in cel mai scurt timp. Sanatate: Starea ta generala va fi ceva mai buna va fi mai buna, chiar daca esti mai comod decat ne-ai obisnuit. Nu te implica in activitati riscante!
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Sagetator

Dragoste: In plan sentimental vei avea parte de discutii aprinse. De asemenea, este posibil ca problemele cu care te confrunti in camin sa te impiedice sa aloci persoanei iubite tot timpul liber. Bani si Cariera: Vei avea parte de multa alergatura si obstacole de tot felul. Prietenii iti vor oferi sprijinul atunci cand vei avea nevoie dar totusi relatia cu acestia va fi ceva mai tensionata. Este posibil si sa castigi o suma suplimetara din colaborari sau prin intermediul partenerului de viata. Evita sa semnezi documente oficiale deoarece ai putea face unele greseli. Sanatate: Asa cum ne-ai obisnuit, esti plin de energie, gata in orice moment sa te implici intr-o noua activitate.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Capricorn

Dragoste: Vei face o multime de drumuri si vei avea ocazia de a cunoaste o persoana de care te vei lega afectiv. Surprizele nu vor lipsi, dar vor fi dintre cele care iti vor face placere, asa ca nu trebuie sa ai nici un fel de emotii. Bani si Cariera: Unul dintre colaboratori ar putea incerca sa-ti puna bete-n roate, dar fara prea mari sanse de reusita. Oricum, mai multa atentie si prudenta nu are de ce sa iti strice. Sanatate: Din punct de vedere mintal randamentul tau atinge limita superioara, ceea ce iti va permite sa obtii rezultate excelente in activitatile intelectuale pe care doresti sa le duci la bun sfarsit.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Varsator

Dragoste: Pe acasa este posibil sa ai unele discutii in contradictoriu, legate de bani. Totusi atmosfera va fi ceva mai placuta, iar unele din neplacerile cu care te-ai confruntat pana acum, s-ar putea rezolva. Bani si Cariera: Traversezi o perioada extrem de agitata, in care vei avea parte de o multime de evenimente minore, care insa te vor tine o buna bucata de vreme cu sufletul la gura. Sanatate: De energie nu vei duce lipsa dar ai tendinta de a te implica in mai multe activitati odata, ceea ce te va impiedica sa obtii rezultatele dorite. Prudenta este absolut necesara in aceasta perioada.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Pesti

Dragoste: Exact cand credeai ca stii incotro te indrepti, intri intr-un val de confuzie. Singura solutie este sa nu te agiti si sa astepti ca lucrurile sa se clarifice de la sine. Bani si Cariera: In cariera vei avea o reusita care iti va demonstra ca nu ai muncit degeaba in ultimul timp. Este posibil sa ti se dea noi insarcinari sau sa te implici intr-o activitate mai deosebita. Dorinta ta de joc si aventura va fi accentuata in aceasta perioada. Sanatate: Revederea unor vechi prieteni te va face mai relaxat si mai optimist.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Vezi horoscop si pentru zodia:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti

HOROSCOPURI SPECIALE PENTRU DATA DE 22-11-2012
Bivol
Anul Boului este unul promitator pentru Bivol. In acest an accentul cade pe sfera profesionala. Viata de familie a nativului este armonioasa, multi...
mai mult
Albastreaua
Persoanele nascute in zilele de: 4, 13, 22, 31 Trasatura definitorie: Fidelitatea. Compatibilitate cu: Albastreaua, Margareta, Bujorul, Macul. ...
mai mult
Invitatii  
Citeste si...
Apropo
Apropo
"Am renuntat la cateva milioane de euro in favoarea lui Prigoana"
Invitata in emisiunea "Te pui cu blondele?", Adriana Bahmuteanu s-a trezit in mijlocul unei avalanse de intrebari despre viata ei personala, mai ales despre relatia cu Silviu... Citeste tot...
 
Descopera
Apropo
NASA a facut pe Marte o descoperire "cutremuratoare, care va intra in manualele de istorie"
NASA a făcut pe Marte o descoperire „cutremurătoare, care va intra în manualele de istorie Cercetatorii care lucreaza la NASA in cadrul Mars Science Laboratory au o problema: au facut o descoperire extraordinara pe Marte, insa nu o pot dezvalui... Citeste tot ...
 
go4it
Apropo
Noi zvonuri despre viitorul Samsung Galaxy S IV
Cea de-a patra iteratie a terminalului Galaxy S ar urma sa aiba un ecran de 4,99" si o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli, care deja pare a fi standardul implicit pentru modelele de varf care vor aparea in 2013. Conform unor surse coreene, Samsung ar urma sa prezinte la CES 2013 primul panou HD Super AMOLED cu aceasta rezolutie.
Free SMS | aMail | Album | Anunturi | Chat | Forum | Stiri | program TV | Curs valutar | Vremea | Horoscop | Jocuri | Felicitari
Daca vrei sa nu mai primesti newsletter-ul apropo.ro trimite-ne un mail la adresa: dezabonare@apropo.ro

Apropo
Daca vreti sa nu mai primiti acest newsletter apasati aici

No comments:

Post a Comment