Tuesday, July 26, 2016

Milioane de femei sufera de aceasta afectiune FARA SA STIE! Iata simptomele precoce si tratamentul

Acest email a fost trimis la extreme.metall.stiri@blogger.com pentru ca tu sau altcineva te-a inscris in baza de date a website-ului Daily Break. Apasa aici daca vrei sa te dezabonezi.

Daily Break

A pus bicarbonat de sodiu pe carcasa telefonului si a inceput sa-l frece cu o carpa! Vei face si tu asta cand vei vedea rezultatul

Nu e nimic mai enervant decat o noua zgarietura care apare pe carcasa telefonului mobil, nu? Din fericire, unele zgarieturi nu sunt permanente. De fapt, pot fi sterse foarte usor, cu ingrediente pe care le ai deja in bucatarie. Tot ce ai nevoie e bicarbonat si putina apa.

.

Citeste mai mult


Milioane de femei sufera de aceasta afectiune FARA SA STIE! Iata simptomele precoce si tratamentul

Estrogenul este hormonul feminin care reglează ciclul menstrual dezvoltarea sânilor, precum și creșterea părului. În plus, hormonul femini este responsabil și de reglarea nivelului de colesterol care se reflectă în dezvoltarea creierului și a oaselor. Acest hormon joacă deci un rol foarte important în organism și este responsabil de mențirea sănătății sale. Pe de altă parte, același hormon dacă se găsește în cantități mari poate provoca pagube destul de serioase.

.

Citeste mai mult


A pus betele de la inghetata in apa fiarta! Ce a urmat, i-a luat pe toti prin surprindere

Imaginația oamenilor nu are limite uneori și mici idei pot transforma aproape orice în lucruri extraordinare, chiar și când în proces este implicat un banal băț de înghețată. Astăzi vom învăța un truc cu care vă veți putea impresiona prietenii și vă veți putea crea accesorii minunate folosindu-ne de bețe de înghețată.

.

Citeste mai mult


Pune aceasta planta in casa si vei vedea cum BUNASTAREA si BANII vor aparea ca prin minune

In zilele noastre nivelul de stres care isi pun amprenta asupra vietii noastre este tot mai ridicat, astfel ca acesta poate sa dauneze in timp asupra sanatatii noastre. De aceea, o preocupare constanta a omului modern ar trebui sa fie diminuarea nivelului de stres din organism. Daca aveti o stare de anxietate, tensiune sau nervozitate cauzata de stres va invitam sa apelati la un truc care va va schimba imediat dispozitia.

Citeste mai mult


Ti-ai legat parul GRESIT toata viata ta! Iata cum sa o faci corect

Probabil că nu sunt singura fată de pe planeta asta care folosește butonul snooze dimineața pentru a mai profita de câteva minute de somn. Și apoi ajung să alerg ca o nebună pe stradă că întârzii la serviciu. Vă dați seama că într-o dimineață ca asta, nu mai ai timp să-ți faci cine știe ce coafură ca să te remarce colegul cel nou, chiar daca asta iti pusesesi in cap aseara. Așa că alegi o coadă de cal, așa cum obișnuiești să faci în fiecare dimineață și o iei la gonă spre birou.

.

Citeste mai mult


Ce se intampla, de fapt, cu corpul tau cand te trezesti noaptea sa mergi la baie! Nu stia nimeni asta pana acum

Probabil cu totii am experimentat de-a lungul vietii situatia in care ne trezim in toiul noptii pentru ca avem nevoie sa mergem la toaleta. Este o reactie pe care aproape ca nu o putem controla a organismului nostru. Problema nu este neaparat ca ne trezim din somn cu nevoia de a urina, ci ca de multe ori se intampla ca in momentul in care ne intoarcem in pat constatam ca nu mai putem sa adormim sau adormim foarte greu.

.

Citeste mai mult


Orice s-ar intampla in viata ta acum, opreste-te si citeste aceasta mica poveste! Iti va schimba viata

Indiferent dacă ești fericit, trist, dezamăgit sau treci prin momente dramatice din viața ta, această poveste este pentru tine. O lecție de viață care ar putea să te ajute și să te schimbe definitiv. Povestea despre un bărbat dezamăgit de tot ce se întâmpla în viața lui s-a răspândit puternic pe internet și a devenit virală.

.

Citeste mai mult


Metode sa scapam definitiv de cosurile de pe fund

Potrivit oamenilor de știință acneea de pe fese apare din cauza chiloților tanga. Cu toate că poate apărea la oricne și este un lucru aproape normal, nu toată lumea are așa ceva, astfel că apariției acneei în acele zone poate să provoace frustrări la unele persoane, mai ales în momentele de intimitate cu partenerul.

.

Citeste mai mult


Motivul BULVERSANT pentru care nu ar trebui sa depozitati NIMIC sub pat! Ce se intampla in timpul noptii

Când stăm întinși în pat sau dormim, se spune că subconștientul nostru este treaz și absoarbe tot mai multă energie, potrivit tehnicii străvechi chinezești Feng-Shui. Iată deci de ce este lesne de înțeles că experții în această artă să ne recomande să nu depozităm nimic sub pat. Cu toate acestea, ar fi vorba de un singur lucru pe care îl putem băga sub pat.

.

Citeste mai mult


Nu este pentru asezat copiii! La ce foloseste, de fapt, suportul de la carutul de cumparaturi! Nimeni nu stia asta

Probabil vi s-a întâmplat cel puțin o dată în viață să mergeți la cumpărături și să vă folosiți de celebrul cărucior de cumpărături. Pentru unii dintre noi a devenit un accesoriu atât de banal, încât nici nu mai vedem detaliile sale. Ei bine, chiar dacă majoritatea cumpărătorilor folosesc acel mic compartiment de la cărucior pentru a așeza copilul cu picioarele, se pare că el nu a fost construit cu acest scop.

Citeste mai mult




To change your subscription, click here.

No comments:

Post a Comment