Friday, July 8, 2016

Secretul a fost DEZVALUIT! Afla care sunt cele 10 sfaturi utile care iti vor face viata mult mai usoara

 

Daily Break
Sanatate pentru minte si corp
picture

Scapa imediat de parul facial cu un singur ingredient din casa

Parul facial este o mare problemă pentru multe femei. Există mai multe tratamente cosmetice care costă o mică avere, dar dincolo de partea financiară pot avea și efecte secundare. Prin urmare, vă vom oferi în acest articol câteva rețete prin care putem în mod eficient scăpa de părul nedorit de pe fată.

 

picture

Motivul pentru care isi freaca sprancenele cu o felie de ceapa in fiecare zi! O sa incerci si tu

Sprâncenele groase sunt un nou trend în zilele noastre. Multe femei încearcă să își modeleze sprâncenele după acest trend, folosindu-se de diverse metode pentru a obține rezultatul dorit. În timp ce pentru unele este de ajuns o simplă modelare, altele apelează la tatuarea sprâncenelor.

 

picture

A luat un sul de hartie igienica si a turnat otet pe el! Wow, te scapa de orice probleme

Oamenii au folosit aproape intotdeauna otetul ca o solutie naturala ieftina pentru a curata diverse lucruri din casa, aceasta fiind cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene. Un truc cu totul special ne arata ce minuni putem face cu ajutorul unui sul de hartie igienica imbibata in otet. Astfel de trucuri ne usureaza viata si ne face sa traim mai sanatosi. Iata mai jos despre ce este vorba

 

picture

A pus o compresa cu acest amestec pe abdomen timp de o ora! ESTE UN MIRACOL ce s-a intamplat dupa

Remediile naturale sunt o soluție excelentă a oamenilor de pretutindeni împotriva afecțiunilor de cele mai variate tipuri, dar și împotriva industriei farmaceutice. Tot mai mulți oameni apelează la remediile naturale, înlocuind cu succes tratamentele cu medicamente scumpe și dăunătoare pentru sănătate. Unul dintre remediile miraculoase care poate vindeca o mulțime de boli este cel pe care vi-l vom prezenta mai jos, un amestec care implică unul dintre cele mai folosite ingrediente din bucătărie.

 

picture

7 trucuri GENIALE sa scapi de PUNCTELE NEGRE de pe fata pentru TOTDEAUNA

Punctele negre si acneea sunt probleme majore ale multor persoane, in special a celor care au ten gras sau ale adolescentilor. Exista insa un tratament foarte usor de aplicat pentru a scapa de punctele negre Dar inainte de a aplica orice fel de tratament, ar trebui sa intelegem care este diferenta dntre punctele negre si punctele albe. CITESTE SI >>> Desi pare SCARBOS, acest clip cu extragerea punctelor negre de pe fata a fost vizualizat de 4 milioane de ori – VIDEO Lucruri JENANTE despre corpul nostru, explicate de stiinta Scapa de petele de pe fata in doar 15 minute...

 

picture

Te-ai sters la fund gresit TOATA VIATA TA! Schimba obiceiul asta pana nu e prea tarziu

Când vine vorba de obiceiurile noastre intime, ne este greu să vorbim, cu toate că unele dintre ele sunt lucruri normale, pe care toți le facem.Este normal să avem anumite tabieturi atunci când folosim toaleta, așa cum toată lumea obișnuiește să o facă. Deși pare greu de crezut, obiceiul de a ne folosi de hârtia igienică pentru a ne curăța după ce ne facem nevoile nu este tocmai unul indicat, după cum spun chiar medicii.

 

picture

Ce se intampla in corpul tau, daca iti atingi cerul gurii cu varful limbii si tragi adanc aer in piept! N-as fi crezut vreodata

Foarte mulți oameni cheltuiesc sume considerabile de bani pentru a cumpăra medicamente care să-i ajute să se relaxeze și să se odihnească mai bine. Si este de înțeles…ritmul alert al vieții din ziua de azi nu ne mai oferă șansa să avem un somn liniștit. Somniferele însă sunt de multe ori dăunătoare pentru sănătate sau, pur și simplu, ele funcționează doar pe o perioadă scurtă de timp. Din fericire, există și alte trucuri care vă pot aduce liniște și un somn odihnitor.

 

picture

Acest test simplu iti dezvaluie clar de ce afectiuni suferi fara sa ai habar! Dureaza 60 de secunde

Daca vrei sa afli ce probleme de sanatate ai, fa acest test cu lingurita. Ai nevoie de o lingurita si de o punga din plastic. In acest fel, vei verifica daca sistemul respirator, intesintele, hormonii, metabolismul, rinichii sau dintii sunt in cea mai buna conditie.

 

picture

HALUCINANT! Ce folosesc tinerii in timpul amorului, daca n-au prezervativ

Cu toate că medicii atrag atenția că prezervativul ca măsură d eprotecție împotriva sarcinilor nedorite sau a bolilor cu transmitere sexuala nu are o rată de 100% de succes, astfel că există riscuri și în cazul folosirii lor, tinerii din ziua de azi sunt tot mai neglijenți în ceea ce privește prevenția în timpul actului intim. Studiile recente efectuate pe un eșantion generos de tineri dezvăluie rezultate îngrijorătoare referitoare la sexul protejat în rândul adolescenților.

 

picture

Amesteca miere cu aspirina si pune pe fata timp de 10 minute. Ceva miraculos se va intampla

Dacă ai probleme cu tenul, vă vom oferi un remediu pe care îl puteți prepapa acasa și care va avea un efect incredibil asupra pielii dumneavoastră. Însă dacă nu aveți încredere în masca pe care vi-o recomandăm, puteți să o testați mai întâi pe o bucățică de piele de la baza brațului. Dacă nu apare niciun efect secundar de-a lungul zilei, o puteți aplica și pe față.


Manage the subscription | Unsubscribe

No comments:

Post a Comment