Saturday, October 20, 2012

Horoscopul zilei

Daca nu vizualizati corect acest email click aici

Apropo.ro Newsletter
21 octombrie 2012
HOROSCOP DATA 21-10-2012
{if $zodie =='Berbec'} {elseif $zodie =='Taur'} {elseif $zodie =='Gemeni'} {elseif $zodie =='Rac'} {elseif $zodie =='Leu'} {elseif $zodie =='Fecioara'} {elseif $zodie =='Balanta'} {elseif $zodie =='Scorpion'} {elseif $zodie =='Sagetator'} {elseif $zodie =='Capricorn'} {elseif $zodie =='Varsator'} {else} {/if}
Balanta Berbec

Dragoste: Spune-i partenerului tau cat de mult il adori de cat mai multe ori. Acest lucru va face toata diferenta din lume. Bani si Cariera: O zi benefica la locul de munca, intrucat esti apreciat de sefi si colegi, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor si muncii depuse. Sanatate: Odihneste-te mai mult si cauta metode de relaxare pentru a te detensiona. Organismul tau are nevoie de hrana sanatoasa, odihna si relaxare. Un trio benefic pentru oricine si oricand.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Taur

Dragoste: Configuratia astrala de azi aduce o noua luminozitate zilei tale. Se poate sa fie din cauza ca te simti oarecum optimist in privinta intalnirii de diseara, sau poate ca in momentul asta pur si simplu te bucuri de viata. Oricare ar fi motivul, vei avea mai multe ocazii sa zambesti dup ce te vei intalni cu noul prieten, care se dovedeste a fi o persoana uimitoare. Bani si Cariera: Nu lasa ca problemele ce te coplesesc la locul de munca sa-ti anuleze ratiunea, dar nici nu sari in extrema cealalta. Nu ezita sa te ocupi de ele si sa gasesti o solutie eficienta, odata pentru totdeauna. Sanatate: Sanatatea trebuie sa fie principala ta preocupare. Stresul nu iarta! Acorda mai mult timp odihnei si incearca sa tii cont si de sfaturile medicului, pe care ai tendinta sa le cam ignori.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Gemeni

Dragoste: Configuratia astrala iti face ziua speciala din punct de vedere al vietii amoroase. Daca esti deja implicat/a intr-o relatie permanenta, atunci pregateste-te sa te indragostesti din nou. Bani si Cariera: La serviciu va trebui sa iti imparti timpul cu precizie de ceas elvetian pentru a putea face fata tuturor sarcinilor primite si pentru a lucra cu spor. Prioritizarea lucrurilor importante este recomandabila. Sanatate: Sanatatea este la cote normale, asa ca nu ai motive de ingrijorare. Mentine-ti un stil de viata echilibrat bazat pe hrana sanatoasa, odihna si efort intelectual moderat.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Rac

Dragoste: Daca esti in cautarea unei persone speciale, atunci s-ar putea sa-l/o zaresti si-ti vei simti inima batand nebuneste. Tot ce trebuie sa faci in continuare este sa-l/o cunosti mai bine. Bani si Cariera: Sarcinile de la locul de munca te-au impovarat in ultima vreme, iar rezultatele intarzie sa apara, intrucat timpul nu-ti permite finalizarea proiectelor in care esti prins. Accepta si ajutorul colegilor pentru ca sunt unele probleme pe care le poti dirija si in alte directii astfel incat rezultatul final sa se bucure de succes. Sanatate: Trebuie sa recunosti ca o vizita la medic este solutia ideala pe care ar trebui sa o adopti in privinta problemelor pe cale le acuzi. Renunta la tratamentele pe care vrei sa ti le administrezi din proprie initiativa, pornind de la ideea ca unora chiar le-au rezolvat problemele.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Leu

Dragoste: Desi poate viata ta amoroasa nu este pasionala in acest moment, va fi foarte distractiva. Aspectul curent inseamna ca indiferent de faptul ca de abia ati inceput sa va cunoasteti, vei afla chiar mai multe zone in care va potriviti. Bani si Cariera: Apara-ti cu argumente decizia pe care ai luat-o la locul de munca. Numai o abordare cu tact a situatiei iscate poate solutiona in mod favorabil acest impediment, ce risca sa-ti influenteze in mod negativ proiectul in care esti implicat. Sanatate: Prietenii te vor invita sa sarbatoriti impreuna ziua de azi, asa ca asteapta-te la program prelungit de distractie si voie buna.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Fecioara

Dragoste: Nu conteaza de cat timp sunteti impreuna, o relatie este un proces continuu de descoperire, iar astazi cunostintele voastre unul despre celalalt se vor adanci. Bani si Cariera: La capitolul bani, situatia se afla in parametri normali. Exista chiar sanse de crestere a veniturilor fie prin prime, fie prin returnarea unor favoruri banesti. Sanatate: Cu sanatatea stai bine, insa ai grija la viroze. O atitudine preventiva ar putea fi de asemenea de folos.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Balanta

Dragoste: Daca dragostea ar fi ca un cartof, poate ca toti am fi iertati daca am incerca sa cautam un mod mai interesant de a ne distra. Din fericire, dragostea nu este ca un cartof, dar se poate sa fii nevoit oricum sa injectezi putin mai multa sclipire in relatia actuala, indraznind sa incerci lucruri noi, sa mergi in locuri noi sau sa faci cunostinta cu o intreaga multime de oameni. Bani si Cariera: Nu te aventura in investitii riscante. Gandeste-te de doua ori atunci cand cineva iti promite luna de pe cer si nu te baza doar pe noroc. Sanatate: Fii mai atent cu sanatatea ta si adopta o dieta echilibrata, dar si o viata in care eforturile sa fie pe masura puterilor tale.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Scorpion

Dragoste: La o intalnire cu persoane care se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine s-ar putea sa gasesti pe cineva care iti admira perspectivele de viata si intelectul superior. Bani si Cariera: Banii vin si pleaca cu o viteza uluitoare. Incearca sa faci unele economii care-ti vor prinde bine in perioada urmatoare. Sanatate: Chiar daca ti se pare ca e o simpla raceala, nu te trata dupa ureche sau dupa sfaturile celor din jur. Cere sfatul specialistului si problema se va rezolva.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Sagetator

Dragoste: Alinierea planetara de azi te incurajeaza sa ai incredere in tine si sa avansezi in relatie, daca este bine pentru tine. Desi s-ar putea sa nu aiba un inceput pasional, poate evolua spre unul cat de curand. Fii curajos/oasa si invita-l/o la tine la o cafea. Bani si Cariera: Esti apreciat la locul de munca pentru ca dai un ritm alert actiunilor demarate si gasesti solutii excelente la toate problemele care se ivesc. Sanatate: Cere sfatul medicului daca te preocupa unele probleme de ceva vreme deoarece sfaturile sale iti pot reda linistea de care ai mare nevoie si spulbera unele temeri nefondate.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Capricorn

Dragoste: Alinierea planetelor de azi te va indemna sa subminezi nivelul intelectual al unei persoane. Stii ca acea persoana crede despre tine ca esti fascinant, dar nu se poate sincroniza sa-si exprime un asemenea sentiment reprimat. Bani si Cariera: Astazi insisti si cu o mai mare incrancenare sa o tii pe drumul ales de tine. Esti determinat sa iti duci la capat planurile si sa dai tot ce poti din tine pentru a-ti vedea implinite visurile. Sanatate: Mai multa odihna nu strica nimanui, deci nici tie. Pune accent pe pacea interioara si incearca sa privesti problemele de orice natura cu mai multa detasare. Pentru a te mentine in forma, un masaj ar fi ideal. Este metoda de relaxare care te avantajeaza azi.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Varsator

Dragoste: Alinierea planetelor poate fi cauza unei atractii neobisnuite fata de o persoana care pana acum iti era doar un bun prieten. Bani si Cariera: Nu cheltui nimic in avans daca nu te bazezi pe incasarea acelor bani, intrucat este o perioada in care banii vin si pleaca intr-un ritm uluitor. Fii mai cumpatat in administrarea lor. Sanatate: In privinta sanatatii nu ai de ce sa-ti faci griji. Continua sa duci un stil de viata sanatos si fara prea mult stres, iar daca este cazul, mai redu din vicii.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Pesti

Dragoste: Chiar daca sunteti sau nu intr-o relatie permanenta, acest lucru poate fi o problema atat pentru el/ea, cat si pentru tine. Mai bine nu actionezi in niciun fel, evitand astfel o situatie jenanta deoarece maine poti sa simti altfel. Bani si Cariera: Este posibil sa iti consolidezi situatia materiala. Se intrevad cateva oferte in acest sens, dar roadele vor aparea ceva mai tarziu. Sanatate: Sanatatea este la cote normale, asa ca nu ai motive de ingrijorare. Mentine-ti un stil de viata echilibrat bazat pe hrana sanatoasa, odihna si efort intelectual moderat.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Vezi horoscop si pentru zodia:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti

HOROSCOPURI SPECIALE PENTRU DATA DE 21-10-2012
Bivol
Anul Boului este unul promitator pentru Bivol. In acest an accentul cade pe sfera profesionala. Viata de familie a nativului este armonioasa, multi...
mai mult
Papucul Doamnei
Persoanele nascute in zilele de: 3, 12, 21, 30 Trasatura definitorie: Instabilitatea Compatibilitate cu: Macul, Trandafirul, Papucul Doamnei Numere...
mai mult
Invitatii  
Citeste si...
Apropo
Apropo
Tania Budi: "Sunt foarte bine"
Tania infirma vehement articolele care scriu ca sufera dupa Adrian Cristea si spune ca se simte foarte bine. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii Citeste tot...
 
Descopera
Apropo
Astronomii explica de ce descoperirea extraterestrilor este mai aproape ca niciodata
Astronomii explică de ce descoperirea extratereştrilor este mai aproape ca niciodată Descoperirea unei exoplanete ce se gaseste la doar patru ani-lumina de Terra reprezinta un pas important in cursa spre identificarea unei planete similare Terrei,... Citeste tot ...
 
go4it
Apropo
Chat-ul pe Facebook si emoticoanele aferente
Va amintiti momentul in care ati descoperit emoticoanele ascunse din Yahoo! Messenger? Sau poate va numarati printre cei care le cunosteau de la inceput? Ei bine, chat-ul de pe Facebook are la randul sau o serie de emoticoane mai putin cunoscute.
Free SMS | aMail | Album | Anunturi | Chat | Forum | Stiri | program TV | Curs valutar | Vremea | Horoscop | Jocuri | Felicitari
Daca vrei sa nu mai primesti newsletter-ul apropo.ro trimite-ne un mail la adresa: dezabonare@apropo.ro

Apropo
Daca vreti sa nu mai primiti acest newsletter apasati aici

No comments:

Post a Comment