Wednesday, October 31, 2012

Horoscopul zilei

Daca nu vizualizati corect acest email click aici

Apropo.ro Newsletter
31 octombrie 2012
HOROSCOP DATA 31-10-2012
{if $zodie =='Berbec'} {elseif $zodie =='Taur'} {elseif $zodie =='Gemeni'} {elseif $zodie =='Rac'} {elseif $zodie =='Leu'} {elseif $zodie =='Fecioara'} {elseif $zodie =='Balanta'} {elseif $zodie =='Scorpion'} {elseif $zodie =='Sagetator'} {elseif $zodie =='Capricorn'} {elseif $zodie =='Varsator'} {else} {/if}
Balanta Berbec

Dragoste: Este o zi productiva si, daca se poate spune, satisfacatoare. Ai un impuls sa apreciezi si sa gusti viata. Daca esti singur, ar fi un moment bun sa iesi in oras cu o persoana speciala. Bani si Cariera: Circumstantele din exterior te ajuta sa iei decizii clare si sa avansezi. Lucrurile par sa se aseze, iar progresul este usor. Ai grija sa nu te extinzi prea mult din punct de vedere financiar. Sanatate: Rafinamentul si relatiile - armonia si frumusetea sunt cheia catre satisfactia ta emotionala.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Taur

Dragoste: Dorintele tale sunt puternice, iar in aceasta seara vrei sa te simti bine. Dragostea este foarte posibila... Bani si Cariera: Ai multe planuri, dar nu le poti pune in aplicare din cauza prezentei unei autoritati care opreste accesul tau la telul suprem. Sanatate: Azi esti plin de intelepciune si idei ascutite. Din moment ce te pricepi asa de bine cand vine vorba sa scoti in evidenta calitatile celor din jur, azi ai putea descoperi un talent ascuns al unui prieten. Te simti spontan si independent.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Gemeni

Dragoste: Armonia este cea mai importanta acum, cand te-ai putea simti frustrat de eventualele intreruperi. Evita sa reactionezi prea radical fata de membrii familiei, mai bine iti mai rezervi un pic timp de gandire pentru mai tarziu, cand starea ta de spirit se va schimba in mai bine. Bani si Cariera: Ambitiile tale te-ar putea duce in niste directii fara viitor. Acest lucru ti-ar putea restrictiona schimbarea si progresul. Poate ar trebui sa apelezi la un consultant in afaceri. Sanatate: Esti un calator innascut, caruia nu ii este frica sa fie singur, dar caruia ii place foarte mult si compania. Ca o persoana aventuriera ce esti, ai putea invata sa faci sky diving sau sa te inscrii la un curs de scuba diving. Nu este o zi obisnuita sau monotona. Ii incurajezi pe ceilalti sa iasa din rutina.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Rac

Dragoste: Acasa vei dori sa te distrezi impreuna cu copii de afara, din jurul casei tale. Poate ca fiica ta sau copilul vecinului invata sa mearga pe bicicleta si ai putea sa ajuti. Planuri de a-ti largi propria familie ar putea veni in curand. Bani si Cariera: Este o zi foarte norocoasa pentru luarea unor decizii si gasirea unei modalitati de a rezolva orice tip de problema ce ar putea aparea. Cheltuieli neasteptate ar putea interveni, asa ca fii pe faza. Un sfat bun de la cineva cu experienta este binevenit si te-ar putea ajuta chiar in rezolvarea unei situatii ce pare fara iesire. Sanatate: Aceasta dupa-amiaza prezinta multe ocazii minunate de a comite fapte bune, care sa iti ofere o atitudine pozitiva.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Leu

Dragoste: Sunt sentimente bune in jurul tau si simtul armoniei face din aceasta o perioada fericita. Bani si Cariera: Este un timp ideal pentru organizarea bugetului si a timpului liber. Poate ca altii nu sunt la fel de cooperativi si intelegatori, dar daca spui nu, inseamna nu. Risipesti mult timp si energie in incercarea de a-ti aduce situatia financiara pe linia de plutire. Sanatate: Filosofia si religia sunt naturale pentru tine. Ai mult mai mult decat darul palavragelii. Cuvintele si ideile tale pot transporta farmec catre ascultatori, ducandu-i in alte lumi.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Fecioara

Dragoste: Nu vrei sa astepti un potential partener sa se hotarasca, vrei sa te arunci direct in acea relatie. Daca esti sigur ca iei decizia corecta, atunci nu va conta; dar daca ai urme de indoiala, ar fi bine sa fii prudent. Bani si Cariera: In aceasta perioada dorinta ta pentru stabilitate si siguranta financiara creste considerabil, chiar cu riscul de a fi considerat materialist. Comunici fara dificultati, dar exista posibilitatea unor mici neintelegeri, pe care reusesti oricum sa le clarifici fara alte daune. Sanatate: Munca va merge bine, insa momentele de liniste sunt cele mai dificile. Fa-te ocupat cu proiecte de forma unor evenimente de infrumusetare: poate o gradina de legume sau montarea unui acvariu.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Balanta

Dragoste: Din punct de vedere astral, pentru tine astazi dragostea este o aventura pasionala si plina de verva. Bani si Cariera: Afacerile bancare pe termen lung, asigurari de viata si alte investitii te tin astazi ocupat. Sfatul este simplu - trebuie doar sa alegi ce este mai bun pentru tine si cei dragi. Sanatate: Acesta ar putea fi momentul potrivit pentru a duce copiii tai sau pe cei ai vecinului la gradina zoologica. Poate te vei bucura de un film sau de o carte buna dupa-amiaza.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Scorpion

Dragoste: Configuratia astrala te favorizeaza, si reusesti sa "tii mingea in terenul tau". Comunica exact atat cat trebuie sa atragi persoana dorita, care insa nu va avea parte de tine. Astazi iti face placere sa te joci de-a soarecele si pisica. Bani si Cariera: Lucrurile la locul de munca evolueaza destul de bine, iar un prieten sau un coleg iti foloseste ideile miraculoase in rezolvarea unor probleme. Esti absolut indispensabil. Vei descoperi ca esti apreciat si pretuit la adevarata ta valoare, lucru care nu ar trebui sa te mire catusi de putin. Sanatate: Simpatia si intelegerea sunt calitati emotionale care au mare importanta acum. Esti foarte echilibrat mental si se poate vorbi usor cu tine; de asemenea, esti un bun mediator.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Sagetator

Dragoste: Nu mai poti ascunde ceea ce simti in spatele unui perete de indiferenta. Alinierea planetelor de astazi inseamna ca acoperirea ta va fi aflata cu siguranta, indiferent de cat de bine ti-ai fi ascuns urmele. Bani si Cariera: Clienti noi, clienti bucurosi, clienti care se intorc sunt cei pe care ii aduci sefului la sfarsitul zilei. Ai o afinitate speciala pentru oameni in varsta si pentru copii; in plus, iubesti si animalele, necajitii si subalternii. Sanatate: Simpatia si intelegerea sunt calitati emotionale care au mare importanta acum. Esti foarte echilibrat mental si se poate vorbi usor cu tine; de asemenea, esti un bun mediator.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Capricorn

Dragoste: Atmosfera astrala de astazi arata ca partenerul are de gand sa te puna la locul tau si sa nu te lase sa schimbi subiectul pana ce nu ati lamurit ceva foarte important. Bani si Cariera: Este o perioada buna in care sa te duci la munca mai devreme, sa termini treburile neterminate si sa iti faci liste. Te gandesti la ceea ce este important si de valoare durabila si te-ai putea bucura sa discuti despre afaceri mondiale cu colegii in pauze. Sanatate: Ai putea avea o alergie de care nu stii si putina investigatie te va ajuta sa intelegi si sa corectezi orice probleme fizice care ar putea exista.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Varsator

Dragoste: Actuala configuratie astrala iti poate oferi astazi sansa de a descoperi care au fost cu adevarat motivele care te-au determinat sa te implici in actuala relatie si ce invataminte ar trebui sa tragi de aici. Bani si Cariera: Esti deliberat cand vine vorba de cuvinte. Cand te concentrezi, intotdeauna vii cu ceea ce este esential in treaba respectiva, ignorand orice altceva. Esti orice altceva decat obraznic si abordarea ta mai serioasa asupra ideilor, cand vine vorba de munca mentala nu este apreciata intotdeauna, mai ales cand ceilalti sunt in dispozitie sociala. Sanatate: Poti deveni foarte emotional si unii te-ar putea gasi cam agresiv astazi.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Pesti

Dragoste: O relatie poate fi privita ca fiind un continuu proces de invatare si, cel mai adesea, suntem atrasi de acele persoane care ne pot ajuta sa invatam cat mai mult despre noi. Bani si Cariera: Oamenilor le place sa se afle in preajma ta si te considera un bun mentor. Muncesti foarte mult si rezolvi lucrurile ferm. Este nevoie de mult, pentru a iti impovara dorinta de a conduce. Sanatate: Acorda atentie sporita evenimentelor de astazi sa nu intervina situatii ce pot duce la posibile raniri accidentale.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Vezi horoscop si pentru zodia:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti

HOROSCOPURI SPECIALE PENTRU DATA DE 31-10-2012
Bivol
Anul Boului este unul promitator pentru Bivol. In acest an accentul cade pe sfera profesionala. Viata de familie a nativului este armonioasa, multi...
mai mult
Albastreaua
Persoanele nascute in zilele de: 4, 13, 22, 31 Trasatura definitorie: Fidelitatea. Compatibilitate cu: Albastreaua, Margareta, Bujorul, Macul. ...
mai mult
Invitatii  
Citeste si...
Apropo
Apropo
Inna, sportiva sexy in noul videoclip! (video)
Inna nu se opreste din a face sport, in noul ei videoclip "J'adore, J'adore" , lansat ieri. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii Citeste tot...
 
Descopera
Apropo
Cea mai simpla metoda prin care te poti lasa de fumat
Cea mai simplă metodă prin care te poţi lăsa de fumat Cei care vor sa se lase de fumat ar trebui sa incerce sa inhaleze mai putin fum, spun expertii. Citeste tot ...
 
go4it
Apropo
Au ras in nasul celor de la Apple! Google si LG au lansat telefonul care va rupe piata ca dotari si ca pret!
Chiar daca uraganul Sandy, care da in aceste momente peste cap intreaga activitate a coastei de est a Statelor Unite, a dus la amanarea evenimentului Google care ar fi trebuit sa aiba loc aseara, compania a preferat sa nu-si mai tina fanii cu sufletul la gura si a anuntat noul terminal Nexus 4.
Free SMS | aMail | Album | Anunturi | Chat | Forum | Stiri | program TV | Curs valutar | Vremea | Horoscop | Jocuri | Felicitari
Daca vrei sa nu mai primesti newsletter-ul apropo.ro trimite-ne un mail la adresa: dezabonare@apropo.ro

Apropo
Daca vreti sa nu mai primiti acest newsletter apasati aici

No comments:

Post a Comment