Monday, January 21, 2013

Horoscopul zilei

Daca nu vizualizati corect acest email click aici

Apropo.ro Newsletter
22 ianuarie 2013
HOROSCOP DATA 22-01-2013
{if $zodie =='Berbec'} {elseif $zodie =='Taur'} {elseif $zodie =='Gemeni'} {elseif $zodie =='Rac'} {elseif $zodie =='Leu'} {elseif $zodie =='Fecioara'} {elseif $zodie =='Balanta'} {elseif $zodie =='Scorpion'} {elseif $zodie =='Sagetator'} {elseif $zodie =='Capricorn'} {elseif $zodie =='Varsator'} {else} {/if}
Balanta Berbec

Dragoste: Exista un schimb excelent de afectiune si de emotii intre tine si persoana iubita, ceea ce iti transforma aceasta zi intr-una perfecta pentru viata sentimentala. Bani si Cariera: Un talent pe care il detii este necesar la locul de munca. Ar putea exista o conventie in care compania ta este pregatita sa fie reprezentata de o noua companie. In orice caz, ai putea canta la pian, ai putea saluta oamenii sau ai putea ajuta intr-un mod. Sanatate: Ai cateva sarcini restante, ramase de lunile trecute, pe care le-ai tot amanat, dar acum a venit si vremea lor, ca sa le stergi definitiv de pe lista de datorii mai vechi. Te vei simti mult mai bine dupa ce te vei elibera de ele.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Taur

Dragoste: Daca abia acum cunosti pe cineva nou, atractia poate fi reciproca si instantanee, cu sansa unei idile care te face sa visezi. Bani si Cariera: Simti nevoia sa faci unele schimbari si sa renunti la unele sarcini care pot fi delegate. Relatiile publice nu sunt bine aspectate si vei intampina unele probleme din cauza oboselii. Sanatate: Esti obosit si desi ai dori si tu o zi de odihna, nu prea ai parte de asa ceva. Si azi ai o multime de treburi de rezolvat, fie ca sunt de natura profesionala, fie de natura casnica, dar cum nu le poti amana, trebuie sa te ocupi de ele cu prioritate.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Gemeni

Dragoste: Astazi este ziua care sta sub semnul afectivitatii. Vei fi mai dragastos si mai atent cu persoanele iubite in special. Bani si Cariera: Efervescenta si dinamismul, elemente care ti-au adus succes, azi iti lipsesc si ar fi indicat sa amani intalnirile de afaceri. Nu esti in forma cea mai buna si vei avea de pierdut. Sanatate: Fie ca celebrezi aniversarea celui mai bun prieten, fie ca iesi la o plimbare cu o persoana draga, orice reuseste sa te binedispuna in aceasta zi.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Rac

Dragoste: Acolo unde e loc de afectiune, este loc si de romantism. Gandeste-te la ceva frumos pentru a-ti surprinde partenerul, iar seara e deja perfecta. Bani si Cariera: Utilul si placutul isi lasa amprenta pe multe planuri care te preocupa. Reusesti sa aduni intr-o singura directie si ceva care iti place si iti pune in valoare talentele, plus ca mai ai si ceva de castigat. Sanatate: Distractie si prieteni! Acestea sunt cuvintele care iti definesc ziua de astazi. Ce-ti poti dori mai mult?
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Leu

Dragoste: Ofera si tu la fel de multa dragoste celui care ti-o ofera cu generozitate, pentru ca succesul unei relatii depinde de investitia reciproca si echitabila a ambilor parteneri. Nu poti doar primi sau doar oferi! Bani si Cariera: O afacere in care apar bani din activitati artistice sau o relatie de dragoste in care esti si rasfatat din punct de vedere financiar. Totusi, nu le poti avea chiar pe toate, deci nu te astepta ca acest vis frumos sa dureze o vesnicie. Poate fi doar un noroc de moment. Sanatate: Retrage-te din mediul ostil sau, daca nu ai cum evita acest anturaj, prefa-te ca nici nu auzi ce se petrece in jurul tau. Atat timp cat nu sunt opinii care se opun principiilor tale, poti tolera si o situatie conflictuala, dar sa nu fii si tu direct implicat in ea.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Fecioara

Dragoste: Petrece mai mult timp cu jumatatea ta si nu o neglija. Ea simte cum va indepartati treptat, insa are sentimente mult prea puternice pentru tine pentru a-ti atrage atentia asupra acestui lucru. Bani si Cariera: Nu te gandi la cumparaturi si investitii noi cat timp duci dupa tine o serie de datorii mai vechi, pentru ca acestea nu te vor lasa sa visezi prea departe. Achita-ti mai intai vechile restante de ordin financiar si, dupa ce vei aduce totul la zi, poate va mai ramane ceva si pentru placerile proprii. Sanatate: Nimeresti intr-o atmosfera foarte tensionata, dar nu trebuie sa te molipsesti si tu de nervi si agitatie, pentru ca la originea acestor conflicte nu se afla probleme care te privesc pe tine.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Balanta

Dragoste: E placut jocul seductiei, mai ales cand nu ai intentii serioase, pentru ca si tie iti place sa auzi vorbe dulci, iar celalalt e rasfatat de gesturi de tandrete, dar tocmai pentru ca fiecare in parte e constient ca nu e decat un flirt nevinovat, placerea e mai mare. Cand unul din voi emite pretentii, vraja se rupe. Bani si Cariera: A venit vremea sa faci putina ordine prin situatia ta materiala, sa vezi ce a ramas neachitat luna aceasta pentru a le aduce la zi cat de curand posibil. Fa un efort sa scapi de cele mai vechi datorii. Sanatate: Obieceiurile sanatoase fac din organismul tau unul puternic si un aliat perfect contra bolilor.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Scorpion

Dragoste: Astazi, accentul cade pe romantism si momente placute. Petrece urmatoarele doua zile cat mai departe de agitatia urbana si bucura-te de cel care iti este alaturi. Bani si Cariera: Un prieten de familie iti propune asocierea intr-o afacere care ti-ar putea imbunatati situatia financiara. Sanatate: De azi este bine sa iti controlezi stilul de viata si daca ai constatat ca ai trecut limita admisa de organismul tau, incearca sa remediezi situatia si sa revii la forma initiala.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Sagetator

Dragoste: Iubirea nu inspira seriozitate si incredere, dar daca nu ai pretentii sa se nasca de aici o relatie serioasa, sansa care se iveste se potriveste perfect unei simple distractii. Bani si Cariera: Se cere sa iei initiativa in ceea ce priveste cariera ta, asa ca nu trebuie sa le permiti altora sa ti-o ia inainte. Sanatate: Nimeresti intr-o atmosfera foarte animata, in care se rade, se danseaza, se bea un pahar, si astfel se leaga mai usor conversatiile. Daca esti invitat la petrecere, vei spune da imediat, pentru ca aveai nevoie de divertisment.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Capricorn

Dragoste: Astazi te napadesc amintirile din copilarie, din adolescenta si toate momentele frumoase petrecute alaturi de familie. Este un moment prielnic pentru vizite, insa daca distanta este foarte mare, incearca macar sa le auzi vocea la telefon. Te vei simti mult mai bine. Bani si Cariera: Astazi trebuie sa incerci sa-ti faci ordine la capitolul finante. Este necesara o evaluare a cheltuielilor pentru a sti cum poti investi mai departe. Sanatate: Daca nu ai dispozitia necesara de a face un anumit lucru, pur si simplu nu o face. Nimeni si nimic nu te impiedica sa iei o astfel de decizie si sa adopti o astfel de atitudine care le poate parea celorlalti putin suprinzatoare.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Varsator

Dragoste: Oricare ar fi subiectul discutiei, nu il consideri un tabu. Sinceritatea este prietenul tau cel mai bun in aceasta zi, insa ai grija cum il "prezinti" si anturajului tau. Bani si Cariera: Echilibreaza-ti cheltuielile neproductive pentru a fi mereu pe linia de plutire si pentru a nu avea probleme cu cheltuielile familiale. Sanatate: Iata ca a venit vremea mult asteptata si lucururile incep sa prinda contur. Distreaza-te, relaxeaza-te si desprinde-te de gandurile si grijile legate de cariera. Toate se vor rezolva de la sine.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Pesti

Dragoste: Te rupi un pic de actualitate si arunci o privire inapoi la o situatie veche, dar care nu a fost rezolvata asa cum se cuvine. Bani si Cariera: Draga nativule din zodia pesti, este timpul ca tu sa stralucesti! Dispui de energia si de starea generala necesare, asa ca arata-le tu celorlalti de ce esti capabil. Sanatate: Astazi planifici o petrecere de zile mari. Vrei sa iti aduni familia, prietenii si cunoscutii pentru ceva inedit.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Vezi horoscop si pentru zodia:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti

HOROSCOPURI SPECIALE PENTRU DATA DE 22-01-2013
Bivol
Anul Boului este unul promitator pentru Bivol. In acest an accentul cade pe sfera profesionala. Viata de familie a nativului este armonioasa, multi...
mai mult
Albastreaua
Persoanele nascute in zilele de: 4, 13, 22, 31 Trasatura definitorie: Fidelitatea. Compatibilitate cu: Albastreaua, Margareta, Bujorul, Macul. ...
mai mult
Invitatii  
Citeste si...
Apropo
Apropo
Ashton Kutcher si Mila Kunis se casatoresc!
Ashton Kutcher si Mila Kunis se pregatesc de nunta, potrivit Examiner.com. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii Citeste tot...
 
Descopera
Apropo
Se cauta "o femeie cu simtul aventurii" pentru a deveni mama unui neanderthalian
Se caută „o femeie cu simÅ£ul aventurii Suna mai curand SF, si totusi este un scenariu cat se poate de real: un genetician american crede ca ar putea readuce la viata, prin clonare, aceasta specie... Citeste tot ...
 
go4it
Apropo
SUPERB! Acesta este Google Time, un ceas cu functii de smartphone care arata foarte bine
Ceasul este considerat de mult timp un accesoriu satelit pentru smartphone. Google Time este un concept de ceas inteligent. El nu va suplini smartphone-ul, ci va functiona impreuna cu el, simplificand interactiunea utilizatorului.
Free SMS | aMail | Album | Anunturi | Chat | Forum | Stiri | program TV | Curs valutar | Vremea | Horoscop | Jocuri | Felicitari
Daca vrei sa nu mai primesti newsletter-ul apropo.ro trimite-ne un mail la adresa: dezabonare@apropo.ro

Apropo
Daca vreti sa nu mai primiti acest newsletter apasati aici

No comments:

Post a Comment