Sunday, January 6, 2013

Horoscopul zilei

Daca nu vizualizati corect acest email click aici

Apropo.ro Newsletter
7 ianuarie 2013
HOROSCOP DATA 7-01-2013
{if $zodie =='Berbec'} {elseif $zodie =='Taur'} {elseif $zodie =='Gemeni'} {elseif $zodie =='Rac'} {elseif $zodie =='Leu'} {elseif $zodie =='Fecioara'} {elseif $zodie =='Balanta'} {elseif $zodie =='Scorpion'} {elseif $zodie =='Sagetator'} {elseif $zodie =='Capricorn'} {elseif $zodie =='Varsator'} {else} {/if}
Balanta Berbec

Dragoste: Din punct de vedere sentimental ai toate motivele sa fii multumit. Farmecul de care dispui iti va permite sa faci o excelenta impresie persoanelor de sex opus. Bani si Cariera: Nu esti in forma ta cea mai buna, iar activitatile de la serviciu te solicita mai mult decat in mod obisnuit. Intuitia te va ajuta sa te descurci cel putin multumitor. Comunicarea cu sefii nu te multumeste. Fii prudent si nu accepta orice doar de dragul schimbarii. Sanatate: Te simti din ce in ce mai obosit si ar fi bine sa ceri sprijinul superiorilor ierarhici. Cu siguranta acestia te vor intelege.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Taur

Dragoste: Aceasta zi va fi una agitata din punct de vedere sentimental. Unele nemultumiri mai vechi ar putea fi discutate si ameliorate. Pe de alta parte, n-ar fi exclus ca partenerul de suflet sa aiba o problema de sanatate pe care ar fi bine sa o trateze cu toata atentia. Bani si Cariera: Sunt o multime de facut, dar cum muncesti cu placere, efortul nu te va obosi. Este posibil sa ramai peste program la serviciu sau sa apelezi la cineva apropiat pentru a discuta lucrarile pe care trebuie sa le finalizezi. Sanatate: Esti mai agitat, mai nelinistit si nu prea ai stare pentru nimic. Pe cat posibil nu te implica in activitati riscante.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Gemeni

Dragoste: Sentimentele tale vor fi mai puternice in aceasta perioada. Vei fi, insa, ceva mai subiectiv, asa ca ar fi bine sa nu iei decizii fara o matura chibzuinta in aceasta directie. Calatoriile te vor avantaja din punct de vedere sentimental. Bani si Cariera: Va trebui sa iei o decizie care te va obliga la o analiza amanuntita a tuturor aspectelor pe care le implica. Neatentia si superficialitatea te pot costa mult in viitorul apropiat. Ar fi de dorit sa nu te implici in activitati ce vizeaza o reusita imediata. Sanatate: Nici starea fizica nu te va dezamagi cel putin azi. Suprasolicitarea poate genera probleme de sanatate pe fond nervos.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Rac

Dragoste: Relatiile personale si profesionale primesc un impuls pozitiv astazi. Gaseste moduri prin care tu si persoana iubita sa puteti fi aproape de natura in aceasta dupa-amiaza. Bani si Cariera: Esti intr-o permanenta alerta caci te confrunti cu tot felul de situasii si nu mai reusesti sa ajungi la zi cu lucrarile de la serviciu. Colaborarile nu te avantajeaza, deoarece capacitatea ta de dialog este mai scazuta decat in mod obisnuit. Sanatate: Nu duci lipsa de energie, dar nu reusesti sa o folosesti intr-un scop concret. Excesele alimentare nu iti vor face decat rau.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Leu

Dragoste: Problemele legate de spatiul personal, intimitate si limitarile in dragoste vor fi intelese mai bine cu timpul si cu rabdare mai multa. Bani si Cariera: Va trebui sa revii asupra unor lucrari de care aproape ai si uitat. Pentru ceea ce va trebui sa intreprinzi in aceasta perioada este nevoie de perseverenta. Daca ai de luat decizii, incearca sa privesti situatia in ansamblu si nu zabovi prea mult asupra detaliilor. Sanatate: Incearca sa iti faci un program in care sa alternezi eforturile cu odihna.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Fecioara

Dragoste: Un sens al directiei te-ar ajuta nemaipomenit in ceea ce priveste viata amoroasa. Atmosfera favorabila te incurajeaza sa iei initiativa intr-o anumita relatie, mai degraba decat sa permiti cuiva sa o conduca intr-o directie nepotrivita. Bani si Cariera: Esti cam nemultumit de situatia financiara dar nu este cazul sa ai o discutie pe aceasta tema. Da dovada de rabdare si lucrurile se vor rezolva de la sine nu peste mult timp. Sanatate: Discutiile in contradictoriu cu rudele nu vor face decat sa-ti accentueze starea de iritare ce te caracterizeaza de o buna bucata de vreme.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Balanta

Dragoste: Datorita tranzitelor planetare de astazi, te vei simti stapanul/a lumii. Daca te afli intr-o relatie serioasa, atunci gasesti timp pentru a sarbatori dragostea ce o simti pentru persoana iubita, intr-un mod unic - facand ceva ce nu ai mai facut pana acum. Bani si Cariera: Iti apreciezi profesia si promiti sa inveti pe cat de mult posibil pentru a excela si a avansa. Uneori iti vine greu sa crezi ca te poti distra asa de bine facand un lucru care sa te ajute sa iti castigi existenta. Sanatate: Esti vioi si plin de initiative, dar nu ai suficienta rabdare pentru ceea ce ti-ai pus in plan. Incearca sa nu te implici in activitati riscante, deoarece n-ar fi exclus sa ai o surpriza mai putin placuta.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Scorpion

Dragoste: Daca vi se parea ca relatia ta e putin anosta, astrele releva faptul ca astazi este o zi in care puteti presara putina sare si piper. Bani si Cariera: Teama de a esua in incercarea de a te afirma te poate face sa ai niste retineri. Trucul este sa iti folosesti pe cat de mult posibil talentele si abilitatile. Sanatate: Ai o pofta de viata si o energie intensa care te ajuta sa-ti rezolvi astazi problemele fara prea multe eforturi.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Sagetator

Dragoste: Esti recunoscut in general ca fiind o persoana foarte senzitiva, iar toata puterea ta sta in capacitatea de a-i asculta si ajuta pe cei din jur. Bani si Cariera: Dupa-amiaza aduce cu ea schimbari pozitive in problemele care implica bani. Atragi oameni care te incurajeaza si s-ar putea sa atragi un nou prieten in aceasta dupa-amiaza. Sanatate: Starea de neliniste, de agitatie ce te-a caracterizat o buna bucata de vreme s-a diminuat. Reusesti sa iti canalizezi energia spre scopuri concrete, ceea ce te face mai increzator in propriile capacitati. Activitatile sociale te vor face mai optimist.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Capricorn

Dragoste: Poate nu ai dorit sa-ti impartasesti ingrijorarile cu partenerul de viata, dar trebuie sa stii ca o problema impartasita este pe jumatate rezolvata. Comunicarea deschisa este cea mai importanta. Bani si Cariera: Situatia financiara nu este intr-o forma prea buna, asa ca fii cat se poate de prudent in actiunile pe care le intreprinzi in acest domeniu. Evita sa te indatorezi pentru ca risti sa iti dezechilibrezi serios bugetul, deja fragil. Sanatate: Vizitarea sau invitarea vecinilor la un joc de carti este tot ce ai nevoie in acest moment pentru intarirea comunicarii.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Varsator

Dragoste: Este o perioada potrivita pentru a-ti "reinnoi" spiritul si a intari legaturile cu persoanele iubite. Dovedindu-te o persoana pe care se poate conta, poti castiga cu usurinta respectul si admiratia celorlalti. Bani si Cariera: Te bucuri de resurse financiare de care poti profita din plin, insa poti pierde o parte din ele din cauza neatentiei sau grabei. Este esential sa te retragi cand este cazul, pentru ca numai astfel vei evita posibilele gauri din buget. Sanatate: Seara este plina de oportunitati sociale. Vei merge la shopping pentru putin vin, branza, etc. Dragostea pluteste in aer!
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Pesti

Dragoste: S-ar putea ca in ultimul timp sa fi fost cam ocupat pentru a comunica cu membri familiei sau pentru a oferi atentia cuvenita persoanei iubite. Seara este potrivita pentru a-ti respecta angajamentul fata de persoana iubita. Bani si Cariera: Familia si prietenii se vor arata multumiti de reusitele tale, fapt ce te va bucura si pe tine. Veniturile tale cunosc o oarecare diminuare, insa e pusa pe seama cheltuielilor din ultima perioada. Sanatate: Problemele cu stomacul s-ar putea sa te faca sa crezi intr-o dieta mai sanatoasa si mai echilibrata.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Vezi horoscop si pentru zodia:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti

HOROSCOPURI SPECIALE PENTRU DATA DE 7-01-2013
Bivol
Anul Boului este unul promitator pentru Bivol. In acest an accentul cade pe sfera profesionala. Viata de familie a nativului este armonioasa, multi...
mai mult
Orhideea
Persoanele nascute in zilele de: 7, 16, 25 Trasatura definitorie: Intransigenta sentimentala. Compatibilitate cu: Floarea Soarelui, Papucul...
mai mult
Invitatii  
Citeste si...
Apropo
Apropo
Bradley Cooper si Zoe Saldana s-au despartit
Actorii Bradley Cooper si Zoe Saldana s-au despartit pentru a doua oara, cu putin timp inainte de vacanta de Craciun. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii Citeste tot...
 
Descopera
Apropo
"Razmerita" in spatiu - un episod putin cunoscut din istoria explorarilor spatiale
In 1973, echipajul navei spatiale americane Skylab 4 - Gerry Carr, Bill Pogue si Ed Gibson -, aflat pe orbita, s-a revoltat impotriva programului de lucru extrem... Citeste tot ...
 
go4it
Apropo
Desprins din filmele SF. Ai putea face 1.000 de lucruri cu acest gadget
Lentile de contact care sunt capabile sa-ti transforme campul vizual intr-un imens ecran LCD? Ei bine tehnologia exista deja. Iata cum arata si functioneaza primele lentile de contact cu display incorporat.
Free SMS | aMail | Album | Anunturi | Chat | Forum | Stiri | program TV | Curs valutar | Vremea | Horoscop | Jocuri | Felicitari
Daca vrei sa nu mai primesti newsletter-ul apropo.ro trimite-ne un mail la adresa: dezabonare@apropo.ro

Apropo
Daca vreti sa nu mai primiti acest newsletter apasati aici

No comments:

Post a Comment