Monday, January 7, 2013

Horoscopul zilei

Daca nu vizualizati corect acest email click aici

Apropo.ro Newsletter
8 ianuarie 2013
HOROSCOP DATA 8-01-2013
{if $zodie =='Berbec'} {elseif $zodie =='Taur'} {elseif $zodie =='Gemeni'} {elseif $zodie =='Rac'} {elseif $zodie =='Leu'} {elseif $zodie =='Fecioara'} {elseif $zodie =='Balanta'} {elseif $zodie =='Scorpion'} {elseif $zodie =='Sagetator'} {elseif $zodie =='Capricorn'} {elseif $zodie =='Varsator'} {else} {/if}
Balanta Berbec

Dragoste: O oarecare monotonie se instaleaza in viata sentimentala pe care o traversezi in aceasta zi, dar acesta nu pare sa fie un motiv de ingrijorare. Bani si Cariera: La serviciu, aceleasi indatoriri zilnice. Pe la sfarsitul programului exista sanse sa ti se faca o oferta de proiect mult mai atractiva si solicitanta. Sanatate: Ziua de astazi se caracterizeaza prin multa veselie. Te simti de milioane, vei radia de fericire, nici o problema nu-ti va mai apasa umerii, practic vei fi o alta persoana. Chiar si celor din jur le va fi greu sa te recunoasca.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Taur

Dragoste: Esti dispus sa analizezi mai atent reactiile partenerului si constientizezi ca fidelitatea si respectul sunt elementele indispensabile relatiei voastre, iar acest lucru este cel mai important pentru tine. Bani si Cariera: Veniturile par sa creasca in ultima perioada, asa ca foloseste-le cu chibzuinta. Nu te lasa ademenit de sansa cheltuirii mai multor bani decat de obicei. Sanatate: Mai pe seara prietenii te vor scoate in oras, deci profita de ocazie pentru a te distra alaturi de ei. Mergeti intr-un loc in care nu ati mai fost pana acum.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Gemeni

Dragoste: Esti confuz, dar hotarat sa lasi trecutul in urma si sa incerci sa-ti cladesti o noua viata. Esti dornic sa demonstrezi ca esti capabil sa-ti croiesti propria poveste de dragoste, in care persoana iubita sa-ti raspunda cu aceeasi tandrete, sentimentelor pe care i le comunici uneori numai din priviri. Bani si Cariera: O zi deosebit de tenace la locul de munca, unde vei avea ocazia sa-ti pui in practica cateva idei menite sa revigoreze proiectul la care lucrezi. Sanatate: Cu sanatatea stai foarte bine. Sistemul tau imunitar este pregatit pentru orice schimbare meteorologica.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Rac

Dragoste: Se pare ca esti mult mai intelegator cu partenerul si-i poti trece cu vederea unele aspecte, care altadata ti se pareau de neiertat. Comunicati mult mai bine si stabiliti o serie de prioritati pentru perioada imediat urmatoare. Bani si Cariera: Poti fi usor dezamagit de reactia unor colegi, dar sfatul astrologului este sa nu acorzi prea multa atentie acestui aspect. Sanatate: Incearca sa nu renunti la tratamentele costisitoare prescrise de medic, intrucat sanatatea este lucrul cel mai de pret.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Leu

Dragoste: O zi sublima in care stralucesti, iar sentimentele tale se pliaza perfect cu cele ale partenerului. Ganditi la fel, iubiti la fel, chiar daca uneori distanta pare sa nu fie aliatul vostru. Bani si Cariera: Bugetul ti se revigoreaza simtitor, iar unele investitii asteapta doar acceptul tau. Este o perioada propice tranzactiilor, asa ca nu mai sta pe ganduri. Sanatate: Evita o alimentatie nesanatoasa deoarece exista riscul ca unii nativi sa se indrepte spre supraponderalitate.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Fecioara

Dragoste: O zi in care optimismul amandorura se afla la cele mai inalte cote, dandu-va posibilitatea sa va faceti cele mai indraznete planuri. Bani si Cariera: Munca in echipa iti poate aduce beneficii neasteptate, intrucat iti ofera posibiliatea de a te remarca prin seriozitatea si initiativa de care dai dovada. Sanatate: Prietenii sunt mai tacuti in vremea aceasta. O sa dea semne de viata cat de curand, dar le-o poti lua inainte si sa-i inviti sa ia parte la diverse activitati. Se vor bucura sa-i scoti din monotonie.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Balanta

Dragoste: O simpla idila se poate transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste. Incearca sa treci peste timiditatea caracteristica si sa dai frau liber sentimentelor pe care le nutresti fata de acea persoana, careia nu i-ai spus inca ce mult inseamna pentru tine. Bani si Cariera: Intuitia te ajuta in demararea unor investitii neasteptate dar oportune, ce iti pot aduce beneficii deosebite in domeniul financiar. Sanatate: Cu sanatatea stai bine, ti-a prins bine stilul de viata echilibrat pe care l-ai adoptat. Nu renunta la ceea ce iti face foarte bine.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Scorpion

Dragoste: Oportunitatile in plan sentimental se napustesc asupra ta, motiv pentru care poti trece printr-o perioada tensionata , pe parcursul careia vei fi tentat sa faci lucruri nesabuite care-ti vor deteriora vizibil relatia actuala. Bani si Cariera: Astazi ai parte de vesti care iti starnesc multumirea de sine. Poate fi vorba de noutati care tin de familie sau despre viata profesionala (promovare, proiecte noi etc.). Roadele muncii incep sa se vada, asa ca fii bucuros! Sanatate: Esti predispus la raceli sau crize reumatice, motiv pentru care astrologul te sfatuieste sa ai mai multa grija de tine. Pune o haina in plus pe tine pentru a-ti mentine sanatatea in limitele normale.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Sagetator

Dragoste: Pozitia planetelor te face sa fii incapatanat/a astazi, si sa nu vezi aspectele pozitive create de persoana iubita. Solutia ar fi sa discutati, deoarece impartasindu-va gandurile puteti afla care este sursa acestei probleme. Bani si Cariera: Travesezi o perioada in care sarcinile de seviciu te coplesesc. Exista riscul sa nu poti duce nimic la bun sfarsit, asa ca ar fi cazul sa-ti canalizezi eforturile pe problemele care nu mai suporta amanare. Sanatate: Te preocupa starea de sanatate, dar oboseala este raspunzatoare de lipsa ta de energie din ultima vreme. Mai multa odihna va rezolva acest impediment.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Capricorn

Dragoste: Alinierea planetelor este benefica astazi si indica faptul ca trebuie sa reflecti la evenimentele ce au avut loc recent in relatia ta. Cu toate acestea, exista posibilitatea sa cazi intr-o stare pesimista si sa privesti lucrurile intr-o lumina mai proasta decat sunt de fapt. Bani si Cariera: Situatia financiara pare sa nu-ti creeze probleme, mai ales ca se anunta o perioada in care veniturile vor creste substantial. Sanatate: Cu sanatatea stai bine, semn ca modul de viata pe care il duci iti prieste. Urmeaza-l in continuare si sugereaza-l si altora, care au mare nevoie de revitalizare.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Varsator

Dragoste: Configuratia planetelor astazi iti ofera toata energia de care ai nevoie pentru a realiza un anumit obiectiv. Viata amoroasa poate nu va mai fi niciodata la fel din cauza ca ce ti-ai propus priveste pe cineva special pentru tine. Bani si Cariera: La locul de munca esti remarcat datorita ideilor indraznete pe care le propui, dar si metodelor conventionale dar verificate pe care incerci sa le promovezi in randul colaboratorilor. Sanatate: Sanatatea nu-ti creeaza probleme majore, dar incearca sa fii mai optimist si sa nu te lasi doborat de unele probleme care-si vor gasi cu siguranta rezolvare.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Balanta Pesti

Dragoste: Aparent, multe obstacole nedrepte s-au interpus intre voi si v-au impiedicat sa fiti impreuna. Astazi esti in pozitia de a face ceva in legatura cu asta. Bani si Cariera: Nu este o perioada prea limpede din cauza unor probleme financiare apasatoare. Achita facturile in ordinea scadentei si limiteaza-te la strictul necesar pana in momentul in care bugetul tau se va reechilibra. Sanatate: Ingrijeste-te mai mult de sanatate pentru ca exista riscul unor infectii sau stari febrile care se impun a fi tratate la timp pentru a evita eventualele complicatii.
Caractere generale | Horoscop 2009 | Horoscopul lunii | Horoscopul pentru maine
Vezi horoscop si pentru zodia:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti

HOROSCOPURI SPECIALE PENTRU DATA DE 8-01-2013
Bivol
Anul Boului este unul promitator pentru Bivol. In acest an accentul cade pe sfera profesionala. Viata de familie a nativului este armonioasa, multi...
mai mult
Margareta
Persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26 Trasatura definitorie: Fragilitatea. Compatibilitatea cu: Albastreaua, Bujorul, Macul, Floarea...
mai mult
Invitatii  
Citeste si...
Apropo
Apropo
Alejandro (ex-Mandinga) a ramas fara portofel de Revelion
Desi in Cuba, tara lui de origine, nu respecta traditiile, fostul membru al trupei Mandinga s-a distrat pe cinste cu prietenii sai, cu ocazia sarbatorilor de iarna. » Citeste... Citeste tot...
 
Descopera
Apropo
O misterioasa "floare martiana" ii intriga pe astrofizicieni
O misterioasă „floare marÅ£iană O formatiune cu aspectul unui manunchi de pistiluri de floare a fost fotografiata de roverul martian Curiosity, iar oamenii de stiinta inca nu stiu ce poate fi... Citeste tot ...
 
go4it
Apropo
Hollywood-ul readuce SF-ul in prim plan: un film cu Will Smith pe care nu trebuie sa-l ratezi
Va aduceti aminte de "I Am Legend"? Filmul il avea pe Will Smith in rolul principal si era un fel de "one man show" intr-un viitor apocaliptic. Actorul vrea sa repete experienta, insa de data aceasta il ia cu el pe fiul sau, Jayden Smith.
Free SMS | aMail | Album | Anunturi | Chat | Forum | Stiri | program TV | Curs valutar | Vremea | Horoscop | Jocuri | Felicitari
Daca vrei sa nu mai primesti newsletter-ul apropo.ro trimite-ne un mail la adresa: dezabonare@apropo.ro

Apropo
Daca vreti sa nu mai primiti acest newsletter apasati aici

No comments:

Post a Comment